Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aterizare de urgenta a unei aeronave Wizz Air cu romani la Roma: trei persoane au fost ranite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aterizare de urgenta a unei aeronave Wizz Air cu romani la Roma: trei persoane au fost ranite

Un avion venind de la Bucuresti a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, provocand ranirea a trei pasageri, au anuntat Ansa si alte site-uri, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Aterizare de urgenta a unui avion Wizz Air ce efectua o cursa Bucuresti-Roma: Trei pasageri raniti usor / Wizz Air: Echipajul si pasagerii avionului nu au raportat raniti

Un avion Airbus A320, venind de la Bucuresti, a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, provocand ranirea a trei pasageri, au anuntat agentia Ansa si alte site-uri de stiri, citate de AFP. UPDATE 12:10 Echipajul si pasagerii avionului Wizz Air care a aterizat de urgenta, sambata dimineata, nu au raportat raniti, spun reprezentantii companiei aeriene, precizand ca au fost acordate ingrijiri unor pasageri care s-au speriat, transmite Mediafax.

ATERIZARE DE URGENTA a unui avion Wizz Air ce a efectuat cursa Bucuresti-Roma. ...

ATERIZARE DE URGENTA a unui avion Wizz Air, ce a efectuat cursa Bucuresti-Roma. Trei persoane au fost ranite, relateaza presa italiana, insa compania a anuntat ca nu exista nici un ranit. Pista pe care a aterizat avionul a fost inchisa, lucru care urma sa antreneze sambata dimineata intarzieri in programul zborurilor catre si de pe aeroportul din Roma. Cei 165 de pasageri au coborat din avion pe tobogane. Una dintre rotile trenului de aterizare a ramas blocata inainte de aterizar, anunta .

VIDEO UPDATE Aterizare de urgenta a unui avion Wizz Air ce efectua o cursa Bucuresti-Roma: Trei pasageri in stare de soc / Wizz Air: Nu au fost raniti printre pasageri si membri ai echipajului

Un avion al companiei maghiare Wizz Air, care a decolat azi dimineata de la Bucuresti, a efectuat in jurul orei 8:00 ora locala) o aterizare de urgenta pe aeroportul din Fiumicino. Trei pasageri au fost raniti in timp ce erau nevoiti sa evacueze aeronava pe toboganele de urgenta. UPDATE 12:10 Wizz Air informeaza, intr-un comunicat dat presei sambata, ca in urma aterizarii de urgenta nu s-au inregistrat raniti printre pasageri sau membrii echipajului aeronavei.

VIDEO UPDATE Aterizare de urgenta a unui avion Wizz Air ce efectua o cursa Bucuresti-Roma: Trei pasageri in stare de soc / Wizz Air: Echipajul si pasagerii avionului nu au raportat raniti

Un avion al companiei maghiare Wizzair, care a decolat azi dimineata de la Bucuresti, a efectuat in jurul orei 8:00 ora locala) o aterizare de urgenta pe aeroportul din Fiumicino. Trei pasageri au fost raniti in timp ce erau nevoiti sa evacueze aeronava pe toboganele de urgenta. UPDATE 12:10 Echipajul si pasagerii avionului Wizz Air care a aterizat de urgenta, sambata dimineata, nu au raportat raniti, spun reprezentantii companiei aeriene, precizand ca au fost acordate ingrijiri unor pasageri care s-au speriat, transmite Mediafax.

O cursa Bucuresti-Roma a aterizat de urgenta pe Aeroportul Fiumicino: Wizz Air transmite ca nu s-au raportat raniti

Un avion al companiei Wizz Air, care venea de la Bucuresti, a aterizat de urgenta la Roma, pe Aeroportul Fiumicino, din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Aeronava zbura pe ruta Bucuresti-Roma si urma sa.

Wizz Air: Aeronava aterizata de urgenta a avut probleme la trenul de aterizare. Nu au existat raniti

Aeronava Airbus 320 a companiei Wizz Air a aterizat de urgenta la Roma din cauza unei probleme la trenul de rulare, insa nu au fost raportati raniti, a declarat sambata, pentru agentia Agerpres, Daniel de.

Wizz Air a lansat zboruri catre Girona si Perugia

Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low-fare, low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, a inaugurat in iunie zborurile spre Girona Spania) si Perugia Italia).

Un avion Wizz Air ce efectua o cursa Bucuresti-Roma a aterizat de urgenta pe Aeroportul Fiumicino. Trei pasageri raniti usor

Un avion Airbus A320, venind de la Bucuresti, a efectuat sambata dimineata o aterizare de urgenta pe Aeroportul Fiumicino din Roma, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, provocand ranirea a trei pasageri, au anuntat agentia Ansa si alte site-uri de stiri, citate de AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )