Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atletico Madrid a castigat Supercupa Spaniei, dupa 1-0 cu Real

România Liberă România Liberă,
Atletico Madrid a castigat Supercupa Spaniei, dupa 1-0 cu Real

Atletico Madrid a cucerit Supercupa Spaniei, dupa ce a invins-o pe marea rivala din oras, Real, cu scorul de 1-0, pe teren propriu. in meciul tur cele doua formatii au remizat, pe Santiago Bernabeu, cu scorul de 1-1. Este pentru a doua o . continuă pe România Liberă

Atletico Madrid cucereste Supercupa Spaniei

Echipa Atletico Madrid si-a completat lista de trofee cucerind Supercupa Spaniei dupa ce a invins pe Real Madrid, cu 1-0, in mansa retur programata vineri seara pe arena Vicente Calderon.

Fotbal: Atletico a castigat Supercupa Spaniei dupa ce a invins echipa Real Madrid

Atletico Madrid a cucerit Supercupa Spaniei dupa ce a invins pe teren propriu echipa Real Madrid cu scorul de 1-0. In meciul tur cele doua formatii au remizat cu scorul de 1-1. Este pentru a doua oara in istorie cand Atletico reuseste sa castige acest trofeu. Astfel, Atletico reuseste prima victorie pe teren propriu in fata Realului dupa aproape 15 ani.

Atletico Madrid a cucerit Supercupa Spaniei, dupa ce a invins Real Madrid cu scorul de 1-0

Atletico Madrid a cucerit, vineri seara,Supercupa Spaniei, dupa ce a invins RealMadrid cu scorul de 1-0, singurul gol fiind inscris de Mario Madzukici in minutul 2. Este a doua oara in istoria.

Atletico a castigat Supercupa Spaniei in urma victoriei la limita in fata rivalei Real Madrid. Diego Simeone, trimis in tribune din cauza unui gest nesportiv

Atletico Madrid a invins vineri rivala Real Madrid, scor 1-0, in a doua mansa a Supercupei Spaniei, succes in urma caruia echipa antrenata de Diego Simeone castiga primul trofeu al acestui an competitional.

Real Madrid si Atletico Madrid au incheiat la egalitate, scor 1-1, in turul Supercupei Spaniei

Columbianul James Rodriguez a marcat primul sau pentru Real Madrid, chiar la debutul pe Santiago Bernabeu, dar reusita sa nu a fost suficienta pentru campioana Europei, care a remizat cu Atletico Madrid, scor 1-1, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )