Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATP Rotterdam: Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer a castigat finala turneului de dublu

Hotnews Hotnews,
 ATP Rotterdam: Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer a castigat finala turneului de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, a castigat finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1. 855 de euro. Tecau si Rojer au invins in ultimul act al competitiei, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-8, dublul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia). continuă pe Hotnews

ATP Rotterdam: Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala turneului de dublu

Dublul format din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP de la Rotterdam. Cei doi au trecut in doua seturi, scor 7-62), 6-3, de perechea Andre Begemann/Robin Haase Germania/Olanda).

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer a castigat finala turneului ATP de la Rotterdam

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, a castigat, duminica, finala turneului ATP de la Rotterdam, informeaza HotNews. ro. Perechea Tecau/Rojer a invins cu scorul de 3-6,.

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala turneului ATP de la Rotterdam

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP de la Rotterdam, informeaza HotNews. ro. Favoriti numarul trei, jucatorii au trecut in.

Perechile Horia Tecau/Jean-Julien Rojer si Florin Mergea/Dominic Inglot s-au calificat in semifinalele de dublu la Rotterdam

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1. 855 de euro, informeaza Mediafax. Tot joi, s-a calificat in semifinale si perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie).

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in finala de dublu la Rotterdam

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1. 855 de euro, informeaza atpworldtour. com, potrivit.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat turneul de la Rotterdam

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare totala de 1. 855 de euro, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Horia Tecau, in finala de dublu la Rotterdam

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1. 855 de euro .

Horia Tecau in finala de la Rotterdam (LIVE pe Onlinesport.ro, ora 14:00)

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor disputa, duminica, finala turneului ATP 500 de la Rotterdam. Meciul va fi live text pe onlinesport. ro de la ora 14:00.

Horia Tecau obtine titlul in proba de dublu la Rotterdam. Al 25-lea turneu din cariera

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au disputat, duminica, finala turneului ATP 500 de la Rotterdam. Meciul a fost live text pe onlinesport. ro de la ora 14:00. Vedeti mai jos amanunte si video cu ultimul punct al intalnirii.

Tecau, dupa ce a castigat titlul la Rotterdam: Vom reveni anul viitor sa ne aparam trofeul

Horia Tecau s-a delcarat incantat de suprafata de joc a turneului ATP 500 de la Rotterdam, acolo unde a cucerit, la dublu, titlul cu numarul 25 din cariera sa. Romanul vrea sa revina alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer sa-si apere trofeul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )