Libnet.ro
UNICEF

01:05

Audienta TV a ceremoniei virtuale Primetime Emmy Awards a scazut la un nou minim istoric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Audienta TV a ceremoniei virtuale Primetime Emmy Awards a scazut la un nou minim istoric

Audienta TV a ceremoniei virtuale a Primetime Emmy Awards a scazut la un nou minim istoric de 6,1 milioane de privitori, potrivit datelor comunicate de compania de televiziune americana ABC, detinuta de Walt Disney Co. continuă pe Ziarul Bursa

Gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy 2020, cea mai mica audienta din toate timpurile

Gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, prezentata duminica seara de Jimmy Kimmel de la Staples Center din Los Angeles, a fost urmarita la postul ABC de 6,1 milioane de telespectatori, un record negativ pentru show, scrie The Hollywood Reporter.

HBO a dominat Primetime Emmy 2020

Canalul HBO, detinut de compania ATT, a dominat gala de decernarea a premiilor Primetime Emmy, obtinand 30 de trofee, printre care pentru cel mai bun serial dramatic, 039;039;Succession039;039;, si pentru cea mai buna miniserie, 039;039;Watchmen039;039;, in timp ce Apple.

Primetime Emmy 2020 - Zendaya, desemnata cea mai buna actrita intr-un serial dramatic. Vezi si lista celorlalte premii acordate

Zendaya a fost desemnata cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial dramatic, gratie interpretarii sale din productia de televiziune Euphoria, in cadrul celei de-a 72-a editii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, desfasurata duminica seara la Los Angeles, relateaza AFP, citata de Agerpres. La aceasta categorie au mai concurat actritele Jennifer Aniston The Morning Show), Olivia Colman The Crown), Jodie Comer Killing Eve), Laura Linney Ozark) si Sandra Oh Killing Eve).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )