Libnet.ro
UNICEF

12:00

Augustin Zegrean: Demisia este un act personal, nu i-o putem cere lui Grebla

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Augustin Zegrean: Demisia este un act personal, nu i-o putem cere lui Grebla

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca demisia este un act personal, iar judecatorul Toni Grebla poate alege sa-si dea demisia, Curtea Constitutionala neputand sa-i ceara acest lucru, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Augustin Zegrean despre cazul Toni Grebla: Pentru noi a fost o surpriza uriasa. Nu ii putem cere demisia, avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a facut primele declaratii dupa aducerea cu mandat la DNA si punerea sub urmarire penala a judecatorului CCR Toni Grebla pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Augustin Zegrean a declarat ca Grebla poate fi cercetat fara nicio aprobare de la nimeni si nu poate fi suspendat din CCR pana in momentul in care s-ar pune in discutie arestarea sau trimiterea in judecata. Pentru noi a fost o surpriza uriasa, este pentru prima data cand un judecator, nu doar un judecator, nicio alta persoana din CCR nu a fost in aceasta situatie, a afirmat Augustin Zegrean. El a mai explicat ca Demisia este un act personal, noi nu putem sa i-o cerem. Avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii.

Augustin Zegrean, despre Legea securitatii cibernetice: Personal, nu simt niciun fel de presiune

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat astazi, inainte de discutarea exceptiei de neconstitutionalitate cu privire la Legea securitatii cibernetice, ca nu simte niciun fel de presiune in legatura cu acest act normativ.

Augustin Zegrean, despre cazul lui Toni Grebla: Pentru noi a fost o surpriza uriasa. Noi nu putem sa ii cerem demisia, este decizia lui (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a dat lamuriri, joi, in cazul judecatorului Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta. El a precizat ca este un caz unic in istoria CCR si.

Augustin Zegrean, despre cazul lui Toni Grebla: Nu primesc deloc cu bucurie aceasta veste. Daca va fi pus sub acuzare, va fi suspendat din functie (VIDEO)

Presedintele CCR Augustin Zegrean s-a declarat foarte suparat de faptul ca judecatorul Toni Grebla este suspectat de trafic de influenta. intrebat cum primeste aceasta veste, el a raspuns ca deloc.

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, denunta presiuni ale politicienilor si institutiilor pe tema legilor sigurantei nationale: Un judecator s-a plans la Comisia Europeana pe tema amenintarilor. SRI ne-a acuzat ca am creat un vid legisl

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a denuntat joi presiuni ale politicienilor si institutiilor pe tema legilor securitatii cibernetice, pe care CCR le-a declarat neconstitutionale. Zegrean a dezvaluit ca un judecator al Curtii, care a fost acceptat de toti ceilalti, le-a spus expertilor Comisiei Europene ca se teme sa mai fie judecator la Curtea Constitutionala pentru ca se pune prea mare presiune pe el. Zegrean a nominalizat SRI printre institutiile care au pus presiune pe CCR.

Augustin Zegrean, despre Legea Big Brother: Au aparut politicieni care au dat declaratii menite sa puna presiune asupra CCR (VIDEO)

Presedintele CurtiiConstitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma deciziei privind Legea Big Brother au aparut politicieni care au facut.

Este falimentul personal o solutie pentru cei care nu-si mai pot plati ratele? Aflati raspunsul de la expertul Arin Stanescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Scumpirea accelerata a francului din ultimele zile, care a afectat puternic peste 75. 000 de romani care au credite in moneda elvetiana, a readus in prim plan posibilitatea legiferarii falimentului personal. Este, insa, acesta o solutie pentru cei care nu-si mai pot plati ratele? Discutam despre acest lucru la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, cu Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )