Libnet.ro
UNICEF

21:30

Aur pentru Romania la Cupa Europei la judo

Antena3 Antena3,
Aur pentru Romania la Cupa Europei la judo

Sportivii Violeta Dumitru si Costel Danculea au castigat medaliile de aur ale categoriilor 48 si, respectiv 73 de kilograme, la Cupa Europei de judo, de la Celje Slovenia), care se incheie duminica, conform. continuă pe Antena3

Medalii de aur la judo: Violeta Dumitru si Costel Danculea, premiati la Cupa Europei, de la Celje

Sportivii Violeta Dumitru si Costel Danculea au castigat medaliile de aur ale categoriilor 48 si, respectiv 73 de kilograme, la Cupa Europei, de la Celje Slovenia), care se incheie duminica, informeaza Mediafax.

Medalie de aur pentru bacauanul Costel Danculea la Cupa Europei din Slovenia

Judoka Costel Danculea, membru al lotului national de judo, a castigat primul loc la Cupa Europei ce a avut loc in acest weekend in Celje Slovenia).

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar O'Vello Portugalia), informeaza Mediafax.

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe.

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello Portugalia), informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Medalia de argint a fost castigata de echipajul de canoe 4 format din Florin Comanici, Gabriel Gheoca, Catalin Costache si Iosif Chirila, pe distanta de 1000 de metri, cu timpul de 3 minute, 24 de secunde si 498 de miimi. Proba a fost castigata de un echipaj din Belarus, cu timpul .

Trei medalii pentru Romania la Campionatul European de kaiac-canoe

Romania a cucerit trei medalii la Campionatul European de kaiac-canoe. Bianca Plesca si Irina Lauric au luat bronzul in cursa de 1. 000 de metri. Aceeasi performanta a fost reusita si de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )