Libnet.ro
UNICEF

07:00

Australian Open 2015. Programul romanilor, 25 ianuarie: Begu, Halep si Tecau, in aceeasi zi

România Liberă România Liberă,
Australian Open 2015. Programul romanilor, 25 ianuarie: Begu, Halep si Tecau, in aceeasi zi

Australian Open 2015. A saptea zi a turneul de Grand Slam va fi una cu nume importante din tenisul romanesc, aliniate la filei. Simona Halep si Irina-Camelia Begu joaca, in optimile probei de simplu feminin, in timp ce Horia Tecau va evolua in primul tur al probei de dublu mixt. continuă pe România Liberă

Australian Open 2015. Programul romanilor, 23 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si ceilalti trei de la dublu

AUSTRALIAN OPEN 2015 A patra zi a primului Grand Slam al anului va fi una destul de aglomerata pentru romani. Simona Halep si Irina Begu vor continua cu parcursul lor in proba de simplu, in timp ce la dublu vor evolua alti trei jucatori din Romania.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin si dublu mixt

AUSTRALIAN OPEN 2015 Editia din acest an a turneului de Grand Slam este una destul de fructuoasa pentru romani, acestia reusind rezultate importante. Begu si Mergea vor continua, in cadrul turneelor de dublu, in cea de a sasea zi a competitiei.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 22 ianuarie: Copil joaca impotriva campionului Wawrinka, Tecau debuteaza

AUSTRALIAN OPEN 2015 Cea de a treia zi a primului Grand Slam al anului va aduce la fileu trei romani. Copil va evolua la simplu, impotriva campionului en-titre, in timp ce Tecau si Begu vor debuta in turneul de dublu.

Australian Open 2015: Culoar bun si pentru Irina Begu. Urmatorul adversar n-ar trebui sa-i puna mari probleme

Irina Begu reuseste o evolutie exemplara la Australian Open 2015, undea trecut deja in turul al treilea, dupa ce a batut-o pe Siniakova.

Australian Open 2015. Bouchard n-a auzit de Begu: Nici nu stiam cu cine joc

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, a declarat ca nu o cunoaste prea bine pe Irina-Camelia Begu, precizand ca nici macar nu stia ca romanca a castigat meciul cu Carina Witthoeft Germania).

Australian Open 2015: Nastase a explicat ascensiunea fulminanta a lui Begu. De ce e nedumerit in privinta lui Halep

Fostul lider mondial nu e deloc surprins de faptul ca jucatoarea numarul 42 WTA a reusit sa ajunga in turul III la Australian Open, insa ezita sa vorbeasca despre ce va reusi Simona la primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open 2015. Live Text Simona Halep - Bethanie Mattek-Sands: 6-4, 5-2. Romanca aproape de optimi. Begu, deja calificata!

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, vineri, de la ora 06. 00 ora Romaniei), in turul al treilea, impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA.

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi, dupa 6-4, 6-4 cu Witthoeft. Urmeaza Bouchard!

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe Carina Witthoeft Germania), 104 WTA.

Australian Open 2015. S-au stabilit orele la care se vor disputa meciurile lui Halep si Begu din turul 3

Simona Halep si Irina Begu vor juca vineri dimineata in prima sesiune a turului 3 de la Australian Open 2015, prima pe celebra arena Margaret Court.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )