Libnet.ro
UNICEF

22:00

Australian Open: Na Li si Bouchard joaca prima semifinala, Halep ar putea fi in a doua.

România Liberă România Liberă,
Australian Open: Na Li si Bouchard joaca prima semifinala, Halep ar putea fi in a doua.

Prima semifinala la Australian Open a fost deja stabilita, urmand sa fie jucata intre Na Li si canadianca Eugenie Bouchard. Cele doua s-au calificat azi in semifinale, dupa ce au trecut de Pennetta, respectiv Ivanovic. Calificarea canadiancei in semifinalele unui grand slam este o premiera in ultii 30 de ani pentru tara sa. Bouchard, cap de serie nr. 30, a trecut in sferturi de Ana Ivanovici Serbia), a 14-a favorita a competitiei, cu scorul de 5-7, 7-5, 6-2. Na Li a invins-o in sferturi pe . continuă pe România Liberă

Australian Open: Maria Sharapova, eliminata; Simona Halep va lupta cu Dominika Cibulkova pentru un loc in semifinale

Maria Sharapova cap de serie numarul trei) a parasit Australian Open in optimi, sportiva din Rusia fiind invinsa surprinzator de Dominika Cibulkova. Simona Halep se va duela cu Cibulkova pentru un loc in semifinale. Intra in material pentru a vedea rezultatele din turneul feminin.

Horia Tecau tinteste un nou titlu la dublu mixt, la Australian Open. Romanul poate da in sferturi peste un fost coleg

Horia Tecau si indianca Sania Mirza s-au calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open, acolo unde romanul s-ar putea duela cu un fost coechipier cu care a jucat la dublu masculin in 2013.

Eugenie Bouchard, prima jucatoare din Canada care ajunge in semifinale la Australian Open

Eugenie Bouchard a devenit prima jucatoare din Canada care reuseste sa se califice in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. in varsta de 19 ani, Bouchard a trecut in.

Tabloul final de la Australian Open, program si rezultate - Halep joaca miercuri dimineata

Apasati aici pentru tabloul final de la Australian Open, atat cel feminin cu Simona Halep, cat si cel masculin. In aceasta pagina se afla programul si vor aparea rezultatele pana la finala turneului.

Cel mai prost imbracat jucator de la Australian Open merge in semifinale

Cehul Tomas Berdych, cel mai prost imbracat jucator de la Australian Open, nu este tras in jos de hainele alese inadecvat si imbinate neinspirat de HM. El s-a calificat marti dimineata in prima semifinala a carierei de la Melbourne.

Australian Open: Inca o surpriza - Eugenie Bouchard, in semifinale dupa ce a invins-o pe Ana Ivanovic

Eugenie Bouchard favorita 30) a oferit surpriza zilei la Australian Open, sportiva din Canada trecand de Ana Ivanovic, scor 5-7, 7-5, 6-2. In urma acestei victorii, Bouchard s-a calificat in semifinalele competitiei.

Prima declaratie facuta de Jelena Jankovici, dupa ce a fost eliminata de Simona Halep de la Australian Open

Simona Halep si-a asigurat calificarea in faza sferturilor de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o luni pe Jelena Jankovici.

Halep isi bate recordul de la Melbourne si are cea mai buna clasare de la Australian Open din istoria Romaniei

Simona Halep a reusit, sambata dimineata, sa se califice pentru prima oara in cariera intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului.

Halep isi bate recordul de la Melborune si are cea mai buna clasare de la Australian Open din istoria Romaniei

Simona Halep a reusit, sambata dimineata, sa se califice pentru prima oara in cariera intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului.

Simona Halep va avea un meci crucial in sferturi la Australian Open. Romanca ar putea egala un record vechi de 17 ani

Desi statistica nu-i e favorabila, daca o va invinge pe slovaca Dominika Cibulokova si se va califica in semifinalele Australian Open, Simona Halep va egala un record vechi de 17 ani al tenisului feminin romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )