Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Patru jucatoare din Romania pe tabloul de dublu. Doua dintre ele fac pereche la Melbourne

Adevărul Adevărul,
Australian Open: Patru jucatoare din Romania pe tabloul de dublu. Doua dintre ele fac pereche la Melbourne

Azi a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor de dublu feminin de la Australian Open. Romania e reprezentata de patru jucatoare, doua facand chiar pereche. continuă pe Adevărul

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open

Vedeti mai jos ce au decis sortii pentru jucatoarele din Romania calificate pe tabloul principal de simplu de la Australian Open, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri dimineata.

Australian Open: Monica Niculescu, prima sportiva din Romania care va juca la Melbourne

Monica Niculescu va fi prima jucatoare din Romania care va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monica o va intalni pe Teliana Pereira, din Brazilia, luni dimineata, de la ora 05:00 ora Romaniei).

Patricia Tig eliminata in calificari la Australian Open dupa un meci maraton

Romania ramane cu cele cinci jucatoare calificate direct pe tabloul principal de la Australian Open Melbourne).

Australian Open: S-a anuntat programul zilei de luni. Care e prima jucatoare din Romania care intra in competitie si cand joaca Simona Halep

Luni incepe primul Grand Slem al anului 2016, cel de la Melbourne, organizatorii anuntand meciurile din programul primei zile.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer, principali favoriti la Australian Open

Jucatorii Horia Tecau si Jean Julien Rojer au fost desemnati principali favoriti la castigarea probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, inca o sansa pentru indeplinirea visului - Novak Djokovic si restul lumii pe tabloul masculin

Dupa un 2015 in care nu a avut neaparat evolutii convingatoare la turneele de Grand Slam cu exceptia US Open), Simona Halep incearca sa sparga gheata in caldura de la Antipozi, acolo de unde spera sa se intoarca cu trofeul de la Australian Open 18-31 ianuarie 2016). Pe langa vesnica Serena Williams, Simona are in Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Victoria Azarenka cele mai importante rivale. Pe tabloul masculin, lucrurile par mai simple ca niciodata - Djokovic are un singur adversar in calea catre al saselea succes la Melbourne: propria persoana.

Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandru Dulgheru si Raluca Olaru joaca la dublu la Australian Open

Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandru Dulgheru si Raluca Olaru joaca la dublu la Australian Open .

Australian Open: ce sansa pentru Simona Halep! Tragere la sorti norocoasa. Vezi aici tabloul complet feminin dar si pe cel masculin de la Melbourne

Australian Open, primul Grand Slam al anului, incepe pe 18 ianuarie. Asta-noapte a avut loc tragerea la sorti, iar Simona Halep are un culoar favorabil.

Australian Open: se stie prima adversara a Simonei Halep! E pe locul 132 in lume si Simona a batut-o o data

In iurma partidelor din califcari, s-a conturat si tabloul principal de la Australian Open, iar Simona Halep va juca impotriva unei tenismene din China, Shuai Zang.

Tecau si Rojer, principalii favoriti la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer este cap de serie numarul 1 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, unde in proba masculina de dublu echipa formata din Florin Mergea si indianul Rohan.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )