Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: tinuta curajoasa a Serenei Williams la prima aparitie la Melbourne

Adevărul Adevărul,
Australian Open: tinuta curajoasa a Serenei Williams la prima aparitie la Melbourne

Serena Williams n-a avut un meci usor, dar a trecut in turul al doilea la Australian Open dupa o victorie cu tenismena Camila Giorgi, din Italia. continuă pe Adevărul

Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Tabloul de simplu feminin de la Australian Open a oferit surprize inca din prima zi de intreceri. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 16, a parasit competitia din runda inaugurala, fiind invinsa de Yulia Putintseva. Au mai fost eliminate si alte jucatoare din categoria capilor de serie: Anastasia Pavlyuchenkova 26), Anna Karolina Schmiedlova 27), Sara Errani 17) si Sloane Stephens 24). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Patru favorite eliminate in prima zi la Australian Open. Serena Williams si Maria Sharapova continua turneul

Luni a debutat o noua editie a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial, cu meciurile programate in partea de sus a tablourilor de simplu.

Patru favorite eliminate in prima zi la Australian Open. Serena Williams continua turneul

Luni a debutat o noua editie a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial, cu meciurile programate in partea de sus a tablourilor de simplu.

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

FOTO Australian Open: Serena Williams face tenis sau sumo?

Fotografia primei zile de la Australian Open o are in prim plan pe lidera mondiala Serena Williams, cea care a revenit pe teren dupa patru luni de pauza cu o victorie in doua seturi.

Australian Open: Isi pot apara titlurile Serena Williams si Novak Djokovic? Poate face Halep mai mult?

Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, bate din ce in ce mai tare la usa. In scena vor intra cele mai mari nume din tenis, printre care si castigatorii de anul trecut, Serena Williams si Novak Djokovic. Sperantele noastre se indreapta spre Simona Halep. Ce vor face ei? .

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare de la Australian Open. Serena Williams si Maria Sharapova doar in finala

Vineri dimineata la pranz in Australia) a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de competitie pentru Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Intrecerea debuteaza luni, 18 ianuarie, cu meciurile din partea superioara a tablourilor. Halep, plasata in partea cea mai de jos, va intra in turneu in cursul zilei de marti.

Australian Open 2016: Simona Halep, avertisment pentru Serena Williams: La 34 de ani nu mai e ca la 25. Romanca stie cum o poate invinge pe americanca

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, competitie pe care o incepe din postura de favorita numarul 2, dupa Serena Williams.

Site-ul oficial al Australian Open: Atitudinea Simonei Halep ne arata ca Serena Williams si Maria Sharapova nu mai sunt idoli, ci rivale

A mai ramas putin timp pana la startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Site-ul oficial al competitiei i-a dedicat un amplu material Simonei Halep, jucatoarea din Romania care stie acum ca are sansa ei la castigarea trofeului.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, inca o sansa pentru indeplinirea visului - Novak Djokovic si restul lumii pe tabloul masculin

Dupa un 2015 in care nu a avut neaparat evolutii convingatoare la turneele de Grand Slam cu exceptia US Open), Simona Halep incearca sa sparga gheata in caldura de la Antipozi, acolo de unde spera sa se intoarca cu trofeul de la Australian Open 18-31 ianuarie 2016). Pe langa vesnica Serena Williams, Simona are in Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Victoria Azarenka cele mai importante rivale. Pe tabloul masculin, lucrurile par mai simple ca niciodata - Djokovic are un singur adversar in calea catre al saselea succes la Melbourne: propria persoana.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )