Libnet.ro
UNICEF

20:00

Austria: Doua persoane au fost injunghiate intr-un tren de un atacator german

Adevărul Adevărul,
Austria: Doua persoane au fost injunghiate intr-un tren de un atacator german

Autoritatile austriece au anuntat marti dimineata ca doua persoane au suferit plagi injunghiate, intr-un tren care traversa landul Voralberg. Atacatorul a fost identificat drept un barbat german, in varsta de 60 de ani, care ar avea probleme psihice, informeaza editia austriaca a The Local. continuă pe Adevărul

Panica intr-un tren din Austria! Doua persoane au fost ranite grav, dupa un atac cu un cutit

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-un tren de navetisti din Austria, potrivit agerpres. ro. Potrivit presei locale, incidentul a pornit de la o cearta. Un.

Atac intr-un tren din Austria. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite marti cu un cutit de catre un barbat intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, in vestul extrem al Austriei, a informat televiziunea publica ORF, citata de.

Atac cu cutitul intr-un tren din vestul Austriei. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, marti, intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, situat in vestul extrem al Austriei, dupa ce un barbat le-a atacat cu cutitul.

Schimb de focuri intr-o tabara de migranti din nordul Frantei. Doua persoane au fost ranite

Doi barbati au primit ingrijiri medicale, dupa ce au fost raniti intr-un schimb de focuri care a avut loc, luni noaptea, intr-o tabara de refugiati din nordul Frantei.

Elvetia:Un barbat a injunghiat sapte persoane si a provocat un incendiu intr-un tren

Autoritatile elvetiene au anuntat ca sapte persoane au fost transportate la spital cu plagi injunghiate si arsuri, dupa ce un atacator s-a napustit cu un cutit asupra pasagerilor unui tren. Se pare ca atacatorul a pornit si un mic incendiu, dupa ce a stropit un lichid inflamabil pe podeaua trenului, transmite BBC.

Atac cu cutitul intr-un tren din vestul Austriei. Trei persoane au fost ranite. Atacatorul ar fi un cetatean german, cu probleme psihice. El a fost retinut

Doua persoane au fost ranite, marti, intr-un tren de navetisti din landul Vorarlberg, situat in vestul extrem al Austriei, dupa ce un barbat le-a atacat cu cutitul.

Atac intr-un tren din Elvetia: Sase persoane au fost ranite dupa ce un barbat, inarmat cu un cutit, a declansat un incediu in mijlocul de transport (FOTO)

Un barbat inarmat cu un cutit a declansat un incendiu intr-un tren din nord-estul Elvetiei. Sase persoane au ajuns la spital cu rani provocate de cutit si arsuri, informeaza BBC News, citand.

Atac intr-un tren din Elvetia. Un vagon a fost incendiat, mai multe persoane sunt ranite

Un barbat a atacat cu o arma de foc si cu un cutit pasageri aflati intr-un tren, in Elvetia, transmite sambata AFP. Agentia France Presse, care citeaza politia, relateaza ca s-au.

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

Doua persoane au murit si trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme, anunta Brigada Rutiera, citata de Agerpres.

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme. Soferul unui autoturism inmatriculat in Italia a spulberat doua persoane care incercau sa treaca strada in apropierea unei statii de tramvai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )