Libnet.ro
UNICEF

18:30

Austria, Marea Britanie si Germania, in topul preferintelor pentru asistenta medicala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Austria, Marea Britanie si Germania, in topul preferintelor pentru asistenta medicala

Austria, Marea Britanie si Germania sunt primele optiuni ale romanilor pentru consultatii si tratamente medicale, potrivit unui studiu realizat de MediHelp International, furnizor privat de asigurari de sanatate. continuă pe Ziarul Bursa

Piata de publicitate din Marea Britanie creste spectaculos: va depasi Germania la incasari

Piata de publicitate britanica este in crestere si este pe cale sa o depaseasca in valoare pe cea a Germaniei, care este numarul 4 mondial, acesta fiind un semn al redresarii economice din Marea Britanie, potrivit The Independent .

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie a primit cea mai inalta distinctie a Londrei

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, a primit cea mai inalta distinctie a Londrei! Este vorba de The Freedom of the City of London, acordat de opt secole unor personalitati ilustre, pentru.

Marea Britanie inchide investigatia de cartel pe piata bustierelor pentru sport

Autoritatea pentru concurenta din Marea Britanie a inchis ancheta privind un presupus cartel pe piata bustierelor pentru sport, care a vizat un producator de lenjerie de corp si cele mai mari lanturi de distributie din tara. Autoritatea considera ca o eventuala actiune impotriva lanturilor de distributie John Lewis, Debenhams si House of Fraser, respectiv a producatorului de lenjerie DB Apparel UK Ltd. , ar fi lipsita de temei.

Marea Britanie: Un barbat a restituit o carte imprumutata de la biblioteca dupa 61 de ani

Un barbat in varsta de 91 de ani din Marea Britanie a restituit cu o intarziere de 61 de ani o carte pe care a imprumutat-o de la biblioteca Universitatii din Liverpool in 1953, relateaza LExpress. Ron.

Marea Britanie: 12 romani, condamnati la 89 de ani de inchisoare pentru trafic de carne vie si proxenetism

O grupare formata din 12 romani a primit o sentinta cumulata de 89 ani de inchisoare pentru proxenetism si proxenetism, relateaza Evenimentul Zilei. Romanii aduceau femei din tara in Londra, unde le obligau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )