Libnet.ro
UNICEF

01:05

Austria. Sase persoane au murit intr-un accident aviatic

Antena3 Antena3,
Austria. Sase persoane au murit intr-un accident aviatic

Sase persoane au murit duminica in Austria, dupa prabusirea unui avion de agrement de mici dimensiuni cu opt persoane la bord intr-o zona alpina din regiunea Tirolului, a anuntat politia locala, relateaza. continuă pe Antena3

Un tanar de 19 ani a murit intr-un accident rutier pe DN67C

Un tanar de 19 ani a murit si un altul, de 17 ani, este grav ranit, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat, duminica, intr-un zid de beton, intr-un sat de pe Valea Sebesului. Din primele cercetari a.

MILIONAR din topul Forbes, implicat intr-un ACCIDENT rutier in Cluj.

Unul dintre cei mai bogati oameni din Baia Mare a fost implicat vineri intr-un accident de circulatie petrecut pe Drumul National nr. 1C, in dreptul localitatii clujene Catcau, relateaza Ziua de Cluj . Soferul unui autoturism BMW, care circula dinspre Baia Mare inspre Dej a derapat pe soseaua umeda, a pierdut controlul volanului si s-a intors in mijlocul drumului. In spatele sau se afla milionarul Marcel Maris, aflat la volanul unui Porsche Cayenne. Acesta a incercat sa evite impactul, insa a .

Sase persoane au murit in urma prabusirii unui avion de agrement in Austria

Sase persoane au murit duminica in Austria, dupa prabusirea unui avion de agrement intr-o zona alpina din regiunea Tirolului, transmite AFP. Avionul de agrement de mici dimensiuni avea opt persoane la.

Un american si-a gasit un deget pierdut intr-un accident pe lac in burta unui peste

Un american a suferit un accident cand se afla pe lacul Priest din Idaho, ocazie cu care si-a pierdut patru degete, dar habar nu a avea ca atunci cand a glumit ca degetele sale vor fi mancare pentru pesti va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )