Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un autobuz al RATC a fost furat din statie de un fost angajat

B1 B1,
Un autobuz al RATC a fost furat din statie de un fost angajat

Un autobuz al Regiei de Transcport in Comun Constanta RATC) a fost furat, marti, de la capatul de linie de catre un fost angajat, relateaza Mediafax. Barbatul a profitat de faptul ca soferul a coborat. continuă pe B1

Autobuz RATC Constanta, furat din statie de un fost angajat

Incident fara precedent la Constanta. Un autobuz RATC a fost furat din statia de la Poarta 1 . Hotul, un fost angajat al regiei, a mers cu el prin tot orasul inainte sa fie prins de politisti.

Constanta: Un fost angajat RATC a furat un autobuz din statie.

Un autobuz al Regiei de Transport in Comun RATC) Constanta a fost furat, marti, de la capatul de linie, de catre un fost angajat al societatii, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, marti, in jurul orei 6. 30, barbatul a asteptat la capatul de linie de la Poarta 1 Port si, in momentul in care soferul unui autobuz a coborat dupa foaia de parcurs, a urcat la volan si a plecat cu autovehiculul in care nu se afla niciun calator. Barbatul respectiv a traversat .

Un fost angajat al RATC a furat un autobuz

Un fost angajat al RATC a furat un autobuz in aceasta dimineata. Profitand de lipsa soferului, barbatul a urcat in autobuzul parcat in zona Poarta 1 si a plecat cu el. Autobuzul era la capat de linie, iar.

Cum a vrut un turc sa aduca in Romania un Audi Q7 furat din Italia.

Ziua de 13 octombrie i-a purtat ghinion unui cetatean turc. A incercat sa intre in Romania cu un autoturism furat dar s-a ales cu dosar penal. Incidentul s-a intamplat duminica, 13 octombrie, la Punctul de Frontiera Giurgiu. Barbatul era la volanul unui autoturism Audi Q7, cu numere de inmatriculare turcesti. Pana aici nu este nimic neobisnuit, numai ca autoturismul de lux era declarat furat in Italia, din anul 2009. Valoarea acestuia se ridica la aproximativ 45. 000 de euro. Soferul a .

Clubul Inter Milano, la care evolueaza Chivu, a fost vandut. Din ce tara este noul proprietar.

Patronul clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a anuntat, marti, ca a vandut gruparea la care este legitimat si Cristian Chivu. Noul prorpietar este omul de afaceri indonezian Erick Thohir, potrivit Mediafax. Totul este semnat. Sunt fericit, a durat ceva, dar cred ca este corect totul, a fost o afacere buna. Esti fericit cand lasi ceva pe maini bune. Sunt sigur de asta, pentru ca sunt oameni buni, in ceea ce priveste caracterul, a declarat Moratti. El a mentionat ca nu stie daca .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )