Libnet.ro
UNICEF

18:30

Autobuz suspendat in gol, pe marginea unui pod din Constanta

Antena3 Antena3,
Autobuz suspendat in gol, pe marginea unui pod din Constanta

Un autobuz a fost gata sa cada de pe un pod din Constanta. Soferului i s-a facut rau si a tras brusc de volan. Autobuzul a rupt un parapet si a ramas suspendat pe pod. in autobuz nu era niciun calator, dar. continuă pe Antena3

Un autobuz, la un pas sa CADA in GOL pe un pod din Constanta.

Un autobuz a ramas suspendat pe un pod din Constata, la o inaltime de 10-15 metri, transmite Realitatea TV. Autobuzul a fost la un pas sa cada in gol. Jumatate din el se afla in afara podului. La fata locului se afla pompieri si politisti care vor incerca sa scoata auobuzul de deasupra cablurilor de inalta tensiune. Circulatia in zona a fost oprita, intrucat vibratiile produse de masini ar putea determina rasturnarea autobuzului. Exista pericolul ca autobuzul sa cada peste casele din .

Autobuz suspendat pe un pod din Constanta, dupa ce soferului i-a venit rau (FOTO)

Un autobuz al Regiei Autonome de Transport Constanta a ramas suspendat pe un pod din oras, marti, dupa ce soferul a pierdut controlul si s-a oprit in parapet, pe contrasens. Autobuzul a iesit din decor si a.

S-a aruncat in gol de la balconul unui bloc din Buiucani

Barbatul s-a aruncat in gol de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Eugen Coca 15, din sectorul Buiucani. Accidentul a avut loc in urma cu circa 30 de minute.

Ce au vazut francezii in Dallas-ul din Constanta.

Agitatie mare in cartierul Henri Coanda din Constanta. Pentru prima data de la inaugurarea sa, aici sunt asteptati primari din Franta. Este asteptat insusi ambasadorul Frantei in Romania. Oamenii, cu totii saraci sau foarte saraci, ii asteapta frematand. Fix la ora 11. 00 ajunge, in jeepul sau Willis, primarul Radu Mazare. E intampinat cu strigate de bucurie. Cei de aici spun ca el le-a dat o casa. Nu este nici de caramida, nici mare, dar este cu siguranta mult mai mult decat au avut. A venit .

Autobuz suspendat pe podul IPMC. Masina a rupt balustrada si atarna la 15 metri inaltime

Un autobuz RATC a rupt balustrada podului IPMC si atarna la 15 metri inaltime, deasupra caselor de dedesubt. Oamenii au fost evacuati.

UPDATE Autobuz suspendat pe podul de la Butelii. Masina a rupt balustrada si atarna la 15 metri inaltime

Un autobuz RATC a rupt balustrada podului de la Butelii si atarna la 15 metri inaltime, deasupra caselor de dedesubt. Oamenii au fost evacuati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )