Libnet.ro
UNICEF

13:30

Autocar derapat din cauza ninsorii, in Buzau. Nimeni nu a fost ranit

Antena3 Antena3,
Autocar derapat din cauza ninsorii, in Buzau. Nimeni nu a fost ranit

Un autocar avand la bord 33 de persoane, care a plecat din Republica Moldova si se indrepta spre Bucuresti, a derapat intr-un sant, luni dimineata, in judetul Buzau, oamenii fiind scosi prin trapa de sus a. continuă pe Antena3

Incepe calvarul pe sosea! Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 23 de drumuri nationale, inchise din cauza ninsorii

Autostrada A2 pe tronsonul Bucuresti - Fetesti si 23 de drumuri din 11 judete sunt inchise din cauza ninsorii si a viscolului. In judetele Buzau, Braila si Vrancea circulatia este oprita pe toate drumurile nationale, a anuntat Centrul Infotrafic din.

CFR Calatori: 40 de trenuri anulate, din cauza ninsorii si a viscolului

Un numar de 40 de trenuri care circulau in jumatatea de sud a tarii au fost anulate, luni, din cauza ninsorii si a viscolului, din totalul de peste 1. 100 de trenuri puse zilnic in circulatie, informeaza CFR Calatori.

CFR Calatori a anulat alte sase trenuri, din cauza ninsorii si viscolului

CFRCalatori anunta ca alte sase trenuri care ar fi trebuit sa mearga spre Galati, Slobozia, Urziceni, Galati si Bucuresti nu circula luni, din cauza ninsorii si viscolului. Trenurile care nu.

Drumul care leaga municipiul Sibiu de statiunea Paltinis este blocat din cauza ninsorii si viscolului

Drumul judetean care leaga municipiul Sibiu de statiunea Paltinis este complet blocat, luni, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, informeaza Mediafax. Drumul judetean 106A Sibiu-Paltinis este complet.

intarzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza ninsorii abundente. Doua curse aeriene pe rutele Bucuresti-Roma, Bucuresti-Timisoara si retur au fost anulate

UPDATE 10:30 Doua curse aeriene pe rutele Bucuresti-Roma, Bucuresti-Timisoara si retur au fost anulate luni, iar mai multe zboruri au intarzieri intre 30 de minute si doua ore, din cauza operatiunilor.

UPDATE. Alte 18 trenuri, anulate, din cauza ninsorii

23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate, din cauza vremii, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

UPDATE. Alte 12 trenuri, anulate, din cauza ninsorii

23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate, din cauza vremii, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului

23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, au fost anulate luni de CFR Calatori, informeaza Mediafax. Totodata, pe regionala Galati, doua trenuri sunt oprite intre statii, unul din.

Un mort si 30 de raniti, in Slovenia, din cauza ninsorii

Un elvetian a murit si alte 30 de persane au fost ranite, unele grav, in urma unei tamponari in lant cauzata de ninsorile puternice, pe o autstrada din centrul Sloveniei, a anuntat duminica politia locala, relateaza AFP.

Din cauza ninsorii abundente si a viscolului, incepand cu ora 14.00 se va inchide circulatiei rutiere DN 25 Galati Tecuci.

In continuare, se mentin filtrele rutiere instituite pe DE 581 la Cosmesti spre Tisita, pe DN 25 A la Hanu Conachi spre Nanesti si pe DN 2B la iesirea din localitatea Sendreni catre Braila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )