Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un autocar romanesc, implicat intr-un accident rutier grav, in Germania. 11 persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Un autocar romanesc, implicat intr-un accident rutier grav, in Germania. 11 persoane au fost ranite

Un autocar din Romania a fost implicat duminica, in jurul orei 4. 30 dimineata, intr-un accident grav produs la Feucht Roth), nu departe de Nurnberg, potrivit presei germane. Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza carosabilului umed. Se presupune ca autocarul avea viteza, iar soferul acestuia a pierdut controlul asupra volanului, intr-o curba. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav pe Centura Capitalei: Un barbat a decedat si altul este ranit usor (VIDEO)

Un accident rutier grav a avut loc, joi, la Cernica, pe centura Capitalei, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs cand o duba a intrat pe contrasens si s-a lovit cu un camion. in momentul de fata traficul este.

Actorul George Clooney, implicat intr-un accident de circulatie

George Clooney si socrul acestuia, Ramzi Alamuddin, au fost implicati, joi seara, intr-un accident de circulatie din care ambii au scapat teferi. Incidentul a avut loc la New York.

Sofer mort intr-un accident pe soseaua de centura a Capitalei

Un barbat a murit, joi, intr-un accident rutier produs pe soseaua de centura a Capitalei, in comuna Cernica, dupa ce o duba s-a ciocnit frontal cu un camion, potrivit unor surse din Politie.

UPDATE Accident grav al unui autocar romanesc in Germania/ MAE: Doi pasageri sunt cetateni romani, noua moldoveni

Un autocar din Romania a fost implicat intr-un grav accident produs la Feucht Roth), nu departe de Nurnberg. Duminica, in jurul orei 4. 30, autocarul care se inscrisese de pe autostrada A73 catre A9 in directia Berlin a derapat intr-o curba si s-a rasturnat. Politia considera soseaua umeda si viteza excesiva drept posibile cauze ale accidentului. UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca doi dintre cei 11 pasageri ai autocarului care s-a rasturnat duminica dimineata in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova.

Autocar romanesc, rasturnat pe o sosea din Germania

Un autocar romanesc, care se indrepta spre Berlin, s-a rasturnat la intrarea pe autostrada A9, in apropiere de Nuremberg, in Germania. Autocarul, marca Setra, are numere de inmatriculare de Iasi, iar potrivit.

Cluj: Un mort si doi raniti, intr-un accident de masina

O femeie a murit, duminica, iar alte doua persoane, intre care o minora, au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau a ajuns pe contrasens si s-a izbit de un cap de pod, in comuna Gilau, din judetul Cluj, informeaza Mediafax.

Accident rutier pe DN1, in apropierea Capitalei. Un copil, printre raniti

Un accident in care au fost implicate trei autovehicule a avut loc pe DN1, la kilometrul 32, in Ilfov, dupa ce un sofer care nu a adaptat viteza la conditiile de drum a acrosat alte doua masini, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )