Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile belgiene avertizeaza cu privire la un transport de caini vagabonzi din Romania

Adevărul Adevărul,
Autoritatile belgiene avertizeaza cu privire la un transport de caini vagabonzi din Romania

Agentia Federala Belgiana pentru Securitate Alimentara AFSCA) a fost informata miercuri ca un transport de caini vagabonzi provenind din Romania este in drum catre Glabbeek, in provincia Brabant. De asemenea, autoritatile avertizeaza ca animalele importate ilegal pot suferi de turbare, potrivit site-ul 7sur7. be. continuă pe Adevărul

Autoritatile belgiene avertizeaza: Un transport de caini vagabonzi din Romania este in drum catre Glabbeek

Agentia Federala belgiana pentru Securitate Alimentara AFSCA) a fost informata miercuri ca un transport de caini vagabonzi romani este in drum catre Glabbeek, avertizand ca animalele importate ilegal pot.

Belgienii, speriati de un posibil transport de caini vagabonzi din Romania - presa.

Agentia Federala belgiana pentru Securitate Alimentara AFSCA) a fost informata, miercuri, ca un transport de caini vagabonzi provenind din Romania este in drum catre Glabbeek, in provincia Brabant, relateaza site-ul 7sur7. be, citat de Mediafax. Avand in vedere informatii difuzate in presa, potrivit carora este vorba despre caini vagabonzi romani, si avand in vedere lipsa unei notificari din partea autoritatilor romane cu privire la acest transport, indoieli cu privire la conformitatea .

Caini maidanezi din Romania, posibil suferind de turbare, transportati ilegal in Belgia

Autoritatile belgiene au fost informate privind un transport de caini vagabonzi dinRomania cu destinatia Glabbeek, avertizand ca animalele importate ilegal ar putea sa sufere de turbare. Avand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )