Libnet.ro
UNICEF

00:08

Autoritatile din Timisoara iar s-au facut de ras. O statie pentru vaporase recent inaugurata a primit un nume... inedit (FOTO)

B1 B1,
Autoritatile din Timisoara iar s-au facut de ras. O statie pentru vaporase recent inaugurata a primit un nume... inedit (FOTO)

Gafa incredibila facuta de autoritatile din Timisoara! O statie pentru vaporase recent inaugurata pe malul Begai a primit un nume inedit, dupa cum arata B1 TV. Aceasta se numeste, potrivit panoului. continuă pe B1

Incendiu puternic intr-un imobil din Timisoara. Peste 20 de persoane au fost evacuate de urgenta

Un numar de 22 de persoane, din care zece copii, au fost evacuate, miercuri seara, dintr-un imobil din Timisoara, dupa ce la mansarda s-a produs un incendiu, transmite Mediafax. Cinci autospeciale de lucru cu.

VIDEO Strada din Timisoara inundata dupa ce muncitorii unei firme au spart din greseala o conducta

Muncitorii unei firme care efectuau o lucrare de ingropare a unor cabluri in subteran au spart, din greseala, marti dupa-amiaza, o conducta de apa, provocand inundarea unei intregi strazi din Timisoara, relateaza Mediafax.

Cum incearca autoritatile din Salaj sa atraga medici la Spitalul Judetean de Urgenta

Numarul tot mai mic de medici care vor sa mai lucreze la spitalel din tara, a pus pe ganduri autoritatile. La Salaj, Consiliul Judetean a reabilitat un imobil de locuinte si l-a pus la dispozitia Spitalului de Urgenta Zalau, pentru a caza specialistii care ar dori sa lucreze aici.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )