Libnet.ro
UNICEF

06:00

Autoritatile franceze, ironizate: Mai multi olandezi au inotat imbracati in burkini, in semn de solidaritate cu femeile musulmane din Franta (VIDEO)

B1 B1,
Autoritatile franceze, ironizate: Mai multi olandezi au inotat imbracati in burkini, in semn de solidaritate cu femeile musulmane din Franta (VIDEO)

Interdictia privind purtarea burkiniului pe mai multe plaje din Franta a starnit o adevarata controversa, iar reactiile pe intreg continentul au fost dintre cele mai variate. Daca in Marea Bri. continuă pe B1

Copii folositi pe post de calai de catre Statul Islamic: Acestia au fost pusi de jihadisti sa execute mai multi ostatici kurzi

Gruparea terorista Statul Islamic a publicat un nou clip video in care prezinta cinci copii masacreaza cu lejeritate mai multi ostatici de origine kurda. Unul dintre acestia copii ar fi britanic, fiul unui lu.

Femeie insultata pe strada de mai multi barbati din cauza tinutei. Ce haine purta tanara (VIDEO)

O inregistrare video care arata cat de dificil este sa fii femeie pe strazile din Algiers a devenit deja virala. Mai exact, o tanara a vrut sa demaste misoginismul barbatilor din orasul.

Toti romanii nascuti inainte de 90 ar trebui sa treaca pe la spital. Boala de care cei mai multi romani nu stiu nimic

Romanii nascuti inainte de 1990 trebuie neaparat sa-si faca analizele pentru hepatita B si C. Specialistii Institutului de Boli Infectioase Matei Bals spun ca riscul de imbolnavire in cazul lor este mult mai mare pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )