Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile italiene: Fructe de padure cu virus hepatic, exportate din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatile italiene: Fructe de padure cu virus hepatic, exportate din Romania

Autoritatile italieni au depistat virusul hepatic A intr-un lot de fructe de padure congelate care ar fi fost exportate din tara noastra, Polonia si Bulgaria, noteaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou scandal alimentar zguduie Romania. Am exportat fructe de padure cu virus hepatic A

Un nou scandal, in care este implicata si Romania, zguduie industria alimentara din Uniunea Europeana. Italienii au gasit virusul hepatic A in fructe de padure congelate venite din tara noastra, Bulgaria.

Alerta alimentara: Fructe congelate cu virusul hepatic A importate din Romania, Polonia si Bulgaria, au fost retrase de pe piata italiana

Fructe de padure congelate care au fost importate din Romania, Polonia si Bulgaria au fost retrase de la vanzare in Italia, dupa ce s-a descoperit ca sunt contaminate cu virusul hepatitei A, potrivit unor informatii introduse in sistemul european de alerta alimentara, anunta Mediafax. Alerta pe acest subiect, introdusa in Rapid Alert System for Food Products la 30 mai, vizeaza un lot de fructe de padure congelate care, potrivit informatiilor actualizate luni, 17 iunie, a fost retras de la comercializare in Italia.

Romania, intr-un nou SCANDAL ALIMENTAR. Fructe de padure, CONTAMINATE cu virus hepatic.

Fructe de padure congelate care au fost importate din Romania, Polonia si Bulgaria au fost retrase de la vanzare in Italia, dupa ce s-a descoperit ca sunt contaminate cu virusul hepatitei A, potrivit unor informatii introduse in sistemul european de alerta alimentara, scrie Mediafax. In curs de actualizare Citeste si Micii cu Salmonella. Ce spune Autoritatea Sanitara despre carnea infestata din Prahova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )