Libnet.ro
UNICEF

15:00

Autoritatile ar putea declara Cod Portocaliu de inundatii

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile ar putea declara Cod Portocaliu de inundatii

Autoritatile analizeaza posibilitatea declararii unui cod portocaliu de inundatii, deoarece probleme generate de afluentii raurilor pot aparea in principal in Bucuresti, Constanta si Tulcea, a anuntat ministrul delegat pentru Ape, Lucia Varga, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din Constanta si Tulcea

Raurile din Constanta si Tulcea se afla de luni, ora 23. 00, sub cod portocaliu de inundatii, in timp ce in judetele Caras-Severin, Hunedoara, Gorj si Mehedinti este mentinuta atentionarea cod galben, aceasta urmand sa vizeze, de luni, ora 20. 00, alte noua judete, anunta INHGA, citat de Mediafax.

Autoritatile analizeaza posibilitatea declararii unui cod portocaliu de inundatii

Autoritatile analizeaza posibilitatea declararii unui cod portocaliu de inundatii, deoarece probleme generate de acumularea cantitatilor de precipitatii si afluentii raurilor pot aparea in principal in.

Cod portocaliu de inundatii pentru judetele Constanta si Tulcea (FOTO)

Un cod portocaliu de inundatii se instituie, luni seara, pe raurile din judetele Constanta si Tulcea, potrivit Administratiei Apelor Romane. Codul va intra in vigoare luni, ora 23:00. Un cod galben de.

Viiturile ameninta Romania. COD PORTOCALIU de inundatii pana miercuri

Ploua, de peste 20 de ore, in Capitala si in judetele din sud-estul tarii, aflate cu toate sub cod galben de ploi puternice. Meteorologii avertizeaza ca situatia va deveni grava peste cateva ore, atunci.

Viiturile ameninta Romania. Hidrologii au emis COD PORTOCALIU de inundatii

Ploua, de peste 20 de ore, in Capitala si in judetele din sud-estul tarii, aflate cu toate sub cod galben de ploi puternice. Meteorologii avertizeaza ca situatia va deveni grava peste cateva ore, atunci.

ANM: Cod portocaliu de ploi pentru sud-estul tarii

Meteorologii au emis doua avertizari de ploi, cod galben pentru sud-vestul tarii si cod portocaliu pentru sud-estul tarii. Avertizarea cod galben de ploi este valabila de duminica seara, ora 21, pana luni.

COD PORTOCALIU de ploi pana MIERCURI pentru mai multe judete

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate prec.

COD PORTOCALIU de ploi pentru Capitala si opt judete.

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru patrat, potrivit unei avertizari emise de ANM. In intervalul mentionat, vremea se va raci considerabil, in special in regiunile extracarpatice si cele centrale, unde frecvent temperaturile din timpul zilei se vor situa cu aproximativ 10 grade sub .

Cod portocaliu de ploi pentru Bucuresti si alte judete din sud-est

Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru patrat, potrivit unei avertizari emise de ANM.

Cod portocaliu de ploi pentru Capitala si opt judete din sud-est, de luni seara

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta se vor afla, in intervalul luni, ora 21. 00 - miercuri, ora 2. 00, sub cod portocaliu de ploi, fiind asteptate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )