Libnet.ro
UNICEF

12:30

Autoritatile ruse vin sa verifice producatorii de conserve din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Autoritatile ruse vin sa verifice producatorii de conserve din Republica Moldova

In perioada 22-24 iunie, in Moldova se va afla o delegatie a Serviciului federal de protectia a consumatorului din Rusia Rosspotrebnadzor), transmite IPN. continuă pe Adevărul

Harta detaliata a alegerilor din Republica Moldova. Marea miza a votului: spre Rusia sau spre UE

Partidele pro-europene au castigat primul tur de scrutin din cadrul alegerilor locale generale in Republica Moldova, reusind sa obtina semnificativ mai multe mandate de primar si consilieri raionali decat partidele cu simpatii pro-ruse. In schimb, formatiunile pro-ruse au obtinut majoritatea mandatelor de consilieri muncipali si mai multe functii de primar in centrele urbane importante, cum ar fi Balti si Orhei. In cel de-al doilea tur de scrutin, cea mai importanta lupta electorala se va da la Chisinau, unde diferenta dintre candidatul Partidului Liberal Dorin Chirtoaca, primarul in functie, si Zinaida Greceanii, reprezentanta socialistiilor din Republica Moldova, este de mai putin de 2 puncte. Vezi rezultatele si harta votului din principalele localitati din Republica MoldovaDe ce votul moldovenilor din afara Chisinaului trebuie privit diferit fata de cel al cetatenilor capitalei.

Peste 700 de monede de colectie rusesti, confiscate de la un tanar din Republica Moldova

Potrivit reprezentantilor Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera STPF) Vaslui, cele 737 de monede aniversare, de provenienta rusa, erau ascunse in captuseala bagajului personal al unui tanar de 23 de ani, din Republica Moldova, care intentiona sa le introduca ilegal in Romania .

Evolutiile politice din Republica Moldova, transate de Aurescu si liderii partidelor politice

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a discutat, miercuri si joi, cu lideri partidelor politice din Republica Moldova despre evolutiie politice in curs din aceasta tara, cu accent pe eforturile pentru formarea unui nou Guvern.

Exporturile de energie electrica ale Romanei au crescut cu 27% dupa cuplarea cu pietele din Republica Ceha, Slovacia si Ungaria

Exporturile Romaniei de energie electrica au crescut in primele luni ale acestui an, cu 27% mai mult fata de aceeasi perioada a anuului trecut, dupa cuplarea pietei autohtone cu pietele din Republica Ceha,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )