Libnet.ro
UNICEF

14:00

Autoritatile urgenteaza Legea Big Brother 2

România Liberă România Liberă,
Autoritatile urgenteaza Legea Big Brother 2

In contextul evenimentelor dramatice din Franta, institutiile romanesti cu atributii in domeniul sigurantei nationale repun pe agenda necesitatea adoptarii unei noi Legi Big Brother. in disputa dreptul la viata privata vs instrumente de lupta impotriva terorismului si criminalitatii organizate se vor pronunta, din nou, pe 21 ianuarie, judecatorii Curtii Constitutionale. continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu, despre legea Big Brother: Trebuie sa existe o balanta intre nevoia de securitate si o viata privata

Au trecut mai bine de 24 de ore de la atentatul de la redactia Charlie Hebdo, autoritatile franceze sunt in continuare in alerta iar evenimentele au lasat urme in toata lumea, nu doar in Franta. Astfel, in .

UPDATE. Grindeanu: Vor exista dezbateri publice pentru legea Big Brother

Ministrul Comunicatiilor, Sorin Grindeanu, a explicat, la finalul intalnirii, ca trebuie ajuns la un echilibru in ceea ce priveste aceasta lege, pentru a nu incalca dreptul la viata privata a.

Reuniune de urgenta in Romania dupa atacul din Franta. Legea Big Brother este din nou in atentia ministrilor

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a convocat un grup de lucru pentru identificarea unor solutii care sa asigure buna desfasurare a activitatii institutiilor din domeniul securitatii nationale dupa atacul terorist din Franta. Pentru o prevenire eficienta a actelor de terorism avem nevoie de instrumente potrivite si legile privind cartele preplatite, spunea dimineata procurorul general, Tiberiu Nitu.

Reuniune DE URGENTA pentru noua lege Big Brother, la Ministerul Comunicatiilor

Autoritatile romane au reluat discutiile pentru introducerea legii Big Brother, intr-o noua formula, dupa ce in anul 2012 CCR a decis ca legea este neconstitutionala. Corespondentul Antena 3, Vasile.

Ministerul Societatii Informationale convoaca, in regim de urgenta, o intalnire pe tema legii Big Brother

Ministerul pentru Societatea Informationala a convocat in regim de urgenta grupul de lucru interinstitutional pentru analiza legii Big Brother, in contextul ultimelor amenintari din Statele Membre UE si al.

Grup interinstitutional convocat in regim de urgenta joi pentru analiza efectelor respingerii Legii Big Brother privind stocarea datelor de trafic la telefonie si internet: S-a creat un vid legislativ, spune ministrul Sorin Grindeanu

In contextul ultimelor amenintari din Statele Membre UE si al recentului atentat cu caracter terorist din Franta, Ministerul pentru Societatea Informationala a convocat joi, 8 ianuarie 2015, in regim de urgenta, grupul de lucru interinstitutional pentru analiza efectelor concrete in plan national ale respingerii legii stocarii datelor de trafic ale utilizatorilor de telefonie si internet - asa numita lege Big Brother de catre Curtea Constitutionala CCR). In urma deciziei CCR si in lipsa in lipsa adoptarii la nivel european a unui nou act legislativ UE privind retinerea datelor . ), s-a creat un vid legislativ, sustine ministrul Comunicatiilor.

Ioan Mircea Pascu, despre noua lege Big Brother: Este o tendinta la nivel international

Au trecut mai bine de 24 de ore de la atentatul de la redactia Charlie Hebdo, autoritatile franceze sunt in continuare in alerta iar evenimentele au lasat urme in toata lumea, nu doar in Franta. Astfel, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )