Libnet.ro
UNICEF

21:00

Autorul atacului comis la o biserica din SUA avea o atitudine profund rasista

Antena3 Antena3,
Autorul atacului comis la o biserica din SUA avea o atitudine profund rasista

Autorul atacului armat comis la o biserica din statul american Carolina de Sud, Dylann Storm Roof, zvoltase o mentalitate profund rasista spune un fost prieten al criminalului citat de Associated Press. in urma cu c. continuă pe Antena3

Autorul atacului la biserica din SUA voia un RAZBOI AL RASELOR

Dylann Roof, arestat de autoritatile americane dupa atacul armat comis la o biserica din Statele Unite, si-a marturisit crimele deoarece, sustine el, intentiona sa declanseze un razboi al raselor.

Autorul atacului la o biserica din SUA a recunoscut crimele. Ce urmarea acesta

Barbatul arestat dupa atacul armat comis la o biserica din Statele Unite, a marturisit crimele, afirmand ca intentiona sa declanseze un razboi al raselor, informeaza CNN. Am vrut sa declansez un razboi al.

SUA: Autorul atacului armat de la biserica din Charleston si-a recunoscut fapta

Dylan Roof, suspectul in cazul atacului armat de la o biserica din Charleston, din comunitatea afro-americana locala, si-a recunoscut fapta. Roof a marturisit anchetatorilor ca vrea sa inceapa un razboi al.

Detalii CUTREMURATOARE despre autorul atacului xenofob la o biserica afroamericana din SUA

Dylann Storm Roof, autorul atacului armat comis la o biserica din statul american Carolina de Sud, dezvoltase o mentalitate profund rasista, afirma un fost prieten al criminalului.

SUA: Presupusul autor al atacului armat comis intr-o biserica din Charleston a fost arestat

Dylann Roof, presupusul autor al atacului armat comis intr-o biserica din Charleston, Statele Unite, a fost arestat, anunta ABC News. Tanarul de 21 de ani a fost arestat in localitatea Shelby din statul.

Legendara biserica din Sic isi deschide din nou portile

Una dintre cele mai vechi si mai frumoase lacasuri de cult din Transilvania isi va putea primi din nou enoriasii. Este vorba de biserica din Sic, care a devenit subiectul unor adevarate legende legate de ultimele navaliri ale tatarilor in Transilvania.

Bursele din SUA si Canada au inchis in crestere

Bursele din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Atac cu sticle INCENDIARE la o biserica din Israel

Presupusi extremisti ultraortodocsi au atacat, joi, cu sticle incendiare, o biserica romano-catolica din nordul Israelului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )