Libnet.ro
UNICEF

10:45

Autospeciale noi pentru Politia Rutiera

Adevărul Adevărul,
Autospeciale noi pentru Politia Rutiera

Autospecialele au fost achizitionate de Ministerul Afacerilor Interne, in cadrul unui amplu program de innoire a parcului auto al unitatilor de politie din intreaga tara. Sapte din autoturisme au ajuns la Politia Rutiera Valcea. continuă pe Adevărul

Toyota Auris Hybrid pentru Politia Rutiera Bucuresti

In luna octombrie a acestui an, Toyota Romania a incheiat un nou parteneriat cu Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, prin care pune la dispozitia acesteia, pentru o perioada de un an de zile, doua automobile Toyota Auris HYBRID, continuand astfel traditia cooperarii inceputa in anii anteriori privind siguranta in trafic.

VIDEO Putea sa lipseasca martie din post? Patriarhul Daniel beneficiaza si el de antemergator de la Politia Rutiera

Vicepremierul Gabriel Oprea nu este singurul care se plimba cu o coloana oficiala, desi legal nu beneficiaza de acest drept decat in cazuri de urgenta. Si Patriarhul Daniel a fost filmat in timp ce se deplasa cu o masina antemergatoare de la Politia Rutiera care fluidiza traficul.

Sotia liderului PSD Turnu Severin, sanctionata de Politia Rutiera pentru neacordare de prioritate

Sotia presedintelui PSD Turnu Severin, Marius Screciu, a fost implicata luni dimineata intr-un accident de circulatie pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, in urma caruia s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru neacordare de prioritate.

Sase autospeciale noi pentru politistii teleormaneni

Sase autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate politistilor teleormaneni, pentru a fi folosite in misiunile rutiere, desfasurate pentru siguranta participantilor la trafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )