Libnet.ro
UNICEF

15:00

Autostrada Transilvania reloaded: Sova incepe consultarile cu autoritatile locale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autostrada Transilvania reloaded: Sova incepe consultarile cu autoritatile locale

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, va incepe joi consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi Autostrada Transilvania. continuă pe Wall-Street Ro

INFOGRAFIE Ministrul Sova incepe astazi consultarile cu autoritatile locale pentru Autostrada Transilvania

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, va incepe astazi consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi Autostrada Transilvania. Contractul semnat de statul roman cu americanii de la Bechtel pentru constructia autostrazii a fost reziliat la finele lunii mai.

Dan Sova incepe consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania

Dan Sova, Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, incepe, astazi, consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi autostrada Transilvania.

Sova incepe consultarile pentru Autostrada Transilvania.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, va incepe joi consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi Autostrada Transilvania, transmite Mediafax. Sova se va intani joi cu presedintii consiliilor judetene din Bistrita Nasaud si Maramures si va avea o discutie informala cu presedintii consiliilor judetene si primarii localitatilor din Transilvania pe teritoriul carora va trece autostrada. Ministrul delegat va .

Dan Sova a demarat consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania

Ministrul Dan Sova a demarat consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania. Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura se va intalni astazi cu presedintii consiliilor judetene,.

Autoritatile locale primesc dreptul de exploatare gratuita a agregatelor minerale

Guvernul a aprobat o ordonanta care acorda autoritatilor locale dreptul de a beneficia gratuit de exploatarea a 1. 000 metri cubi pe an de agregate minerale, pentru realizarea unor lucrari de interes public local, informeaza Antena3. ro.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )