Libnet.ro
UNICEF

16:01

Avarie RADET in sectorul 5: 300 de blocuri au ramas fara apa calda

Antena3 Antena3,
Avarie RADET in sectorul 5: 300 de blocuri au ramas fara apa calda

RADET anunta ca joi se vor finaliza lucrarile de remediere a avariei intervenite la reteaua termica primara care a afectat o parte din locuitorii din Calea Rahovei si soseaua Alexandriei din sectorul 5 al Capitalei. continuă pe Antena3

Sectorul 5 a ramas fara apa calda din cauza unei avarii. Care sunt zonele afectate

Aproximativ 300 de blocuri din Sectorul 5 al Capitalei au ramas fara apa calda din cauza unei avarii. Zonele afectate sunt Calea Rahovei si Soseaua Alexandriei. Cele aproximativ 300 de blocuri care au fost.

Aproape 600 de soferi au ramas fara permise si peste 9.000 au fost amendati, cei mai multi pentru viteza

Aproape 600 de soferi au ramas fara permise in patru zile si peste 9. 000 au fost amendati, o treime dintre acestia pentru viteza cu care au condus pe drumurile nationale, iar 60 pentru ca s-au urcat bauti la volan.

Cearta ELCEN si RADET lasa bucurestenii fara apa calda

Disputa actuala dintre ELCEN si RADET accentueaza semnalul pe care l-am dat in ultimul an asupra crizei din sistemul de termoficare al Municipiului Bucuresti, ne-a declarat, vineri, Gabriel Dumitrascu, presedintele RADET.

Botosaniul, fara apa. Afla de ce

Furnizorul de apa din judetul Botosani anunta sistarea, pentru doua zile, a apei catre municipiile Botosani si Dorohoi, orasele Bucecea si Flamanzi, dar si catre 13 comune din judet, anunta Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )