Libnet.ro
UNICEF

16:30

Avem o pista credibila. Cele mai recente informatii despre cautarile avionului disparut

Antena3 Antena3,
Avem o pista credibila. Cele mai recente informatii despre cautarile avionului disparut

UPDATE - Autoritatile din Malaysia au apreciat drept credibila pista privind descoperirea unor posibile fragmente ale Boiengului 777 apartinand companiei Malaysia Airlines detectate de satelit in sudul Oceanului . continuă pe Antena3

Avem o pista credibila. Cele mai recente informatii despre operatiunile de cautare a avionului disparut

UPDATE - O nava norvegiana, Sankt Petersburg, a ajuns joi in zona Oceanului Indian unde au fost depistate fragmente, despre care se crede ca ar putea proveni de la avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines, a anuntat .

Cele mai recente filme ale lui Radu Jude si Tudor Giurgiu, finantate de Eurimages

Peliculele Aferim, de Radu Jude, si Cristian, de Tudor Giurgiu, au primit sprijin financiar de 157. 000 de euro, respectiv 160. 000 de euro din partea Eurimages.

intre invazia gandacilor si atacul sobolanilor. Cele mai importante comentarii despre linsarea lui Andrei Plesu

Dupa ce scriitorul Andrei Plesu a fost insultat si atacat dur in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, s-a creat o adevarata miscare de solidaritate cu omul de cultura, pornita cu un apel semnat de cateva mii de oameni, in frunte cu nume importante din lumea culturala, si incheiata cu un protest de strada la care au luat parte cateva sute de persoane.

Acestea sunt cele mai adorabile animalute de pe Instagram. Sute de mii de oameni le urmaresc profilul

Potrivit statisticilor oficiale, cele mai multe postari si cautari de pe internet au ca subiect animalele, si cu precadere pisicile. Asa ca stapanii necuvantatoarelor au profitat de popularitatea.

FOTO Cele mai rare pasari care traiesc in Baragan. Gasca cu gat rosu si pelicanul cret, bijuteriile de la Dunare

Ostroavele de la Dunare, unele dintre cele mai frumoase oaze ale naturii, gazduiesc mii de specii de pasari, animale si plante ocrotite de lege. Pelicani, pescarusi, soimi si alte specii rare de pasari traiesc in raiul conferit de insule.

Suicidul in Romania, peste media europeana la grupele de varsta cele mai predispuse

Frecventa suicidului in Romania este peste media europeana la unele dintre cele mai predispuse categorii - adolescentii de 15 - 19 ani si adultii cu varste intre 50 si 54 de ani, conform unui studiu Eurostat,.

Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri

Pentru al patrulea an consecutiv atacantul argentinian Lionel Messi este fotbalistul cu cele mai mari venituri din peisajul sportului rege.

Martea si duminica au loc cele mai multe accidente in judetul Satu Mare. Principala cauza: viteza excesiva

In urma unei cercetari elaborate la nivelul IPJ Satu Mare in 2013 corelate cu date statistice ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, s-a ajuns la concluzia ca dintre zilele saptamanii, cele de marti si duminica sunt zilele in care s-au constatat cele mai multe accidente mortale in judetul nostru.

Acad. Solomon Marcus: Traim intr-o lume traumatica, violenta, semianalfabeta, aflata sub focurile unor mesaje dintre cele mai contradictorii

Traim intr-o lume traumatica, violenta, semianalfabeta, aflata sub focurile unor mesaje dintre cele mai contradictorii. In fata acestei provocari, educatia, invatarea, exercitarea profesiilor, creatia de toate felurile greu fac fata unor situatii tot mai imprevizibile. Acest scenariu ne include si pe fiecare dintre noi, nimeni nu se poate plasa in afara sa, declara academicianul Solomon Marcus prefatand conferintele Saguna Intr-o lume halucinanta. Complici si victime deopotriva.

Lionel Messi, lider in topul fotbalistilor cu cele mai mari venituri din lume

La doar 26 de ani, Lionel Messi este fotbalistul cu cele mari mari venituri din lume, numarand 41 de milioane de euro. Astfel, argentinianul i-a intrecut pe Cristiano Ronaldo si Neymar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )