Libnet.ro
UNICEF

08:00

Avem toleranta zero fata de cei care au prejudiciat compania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem toleranta zero fata de cei care au prejudiciat compania

Posta Romana promoveaza o politica de Toleranta Zero fata de toate persoanele care, prin conduita lor, au generat pagube patrimoniului companiei, indiferent de pozitia ocupata in cadrul organizatiei, potrivit lui Alexandru Petrescu, Director General al Postei Romane. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: Cei care livreaza bunuri la domiciliu trebuie sa bata bacsisul pe casa de marcat atunci cand se intorc la sediu

Ministrul Finatelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca cei care livreaza bunuri la domiciliu trebuie sa marcheze bacsisul primit pe casa de marcat atunci cand ajung la sediu, informeaza Agerpres.

Ministrul Finantelor a explicat ce trebuie sa faca cei care vor sa lase bacsis baiatului care livreaza pizza

Obisnuitul bacsis pentru baiatul cu pizza ar putea disparea. Ministrul Finantelor ii pune pe cei care vor sa lase bacsis celor care aduc pizza sa mearga pana la sediul restaurantului unde ar trebui sa i se.

Pe Macovei le-am bagat-o eu pe gat. Basescu recunoaste ca toti cei care conduceau sistemul judiciar in mandatul sau erau oamenii lui

Traian Basescu recunoaste ca toti cei care conduceau sistemul de Justitie in mandatul sau erau oamenii lui. De la Macovei la Daniel Morar, Codruta Kovesi si chiar Coldea, fostul presedinte a spus la Adevarul.

'Cand mai faci un copil?!' Scrisoare pentru toti cei care ma intreaba cand, de ce, cum, daca mai fac un copil

Dragi oameni care vreti sa stiti daca mai fac un copil, va marturisesc, pe aceasta cale, ca asta e o treaba care nu va priveste. Dar, intrucat observ ca este totusi o intrebare care pare sa obsedeze lumea din jur, merita un raspuns clar, care sa nu lase loc de interpretari.

Ponta ii iarta pe cei care voteaza impotriva cererilor DNA

Victor Ponta s-a razgandit in ceea ce priveste sanctionarea parlamentarilor care voteaza impotriva ridicarii imunitatii pentru cei vizati de DNA. Premierul a declarat ca anuntul pe care l-a facut a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )