Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce avere are iPS Teodosie, arhiepiscopul pe care DNA vrea sa-l aresteze la domiciliu

Antena3 Antena3,
Ce avere are iPS Teodosie, arhiepiscopul pe care DNA vrea sa-l aresteze la domiciliu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) le-au cerut judecatorilor de la Curtea de Apel Constanta inlocuirea masurii de control judiciar cu cea de arest la domiciliu, pentru iPS Teodosie,. continuă pe Antena3

PREMIERA pentru un inalt prelat: Procurorii DNA cer arest la domiciliu pentru IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Este acuzat ca a incercat sa acceseze fonduri europene, desi era sub control judiciar

Daca judecatorii vor accepta solicitarea procurorilor, IPS Teodosie va fi primul inalt prelat din istoria Romaniei care va fi arestat la domiciliu, dupa ce tot el a fost primul inalt prelat cercetat de DNA.

DNA cere inlocuirea controlului judiciar cu arestul la domiciliu pentru IPS Teodosie

Procurorii DNA cer inlocuirea controlului judiciar cu arestul la domiciliu pentru arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, in dosarul in care acesta este judecat pentru ca ar fi obtinut pe nedrept fonduri europene, solicitarea fiind motivata de faptul ca ierarhul a demarat activitati de accesare a fondurilor europene, desi acest lucru i-a fost interzis in mod expres si neechivoc prin obligatiile stabilite in cadrul controlului judiciar, precizeaza un comunicat de presa publicat pe site-ul DNA.

iPS Teodosie, acuzat ca a incalcat regulile controlului judiciar. Procurorii DNA cer pentru el arest la domiciliu

Procurorii DNA il acuza pe iPS Teodosie ca a incalcat regulile controlului judiciar. Din acest motiv, ei au solicitat Curtii de Apel Constanta sa inlocuiasca aceasta masura preventiva.

IPS Teodosie sa fie tinut la pastrama- cere DNA. Haute Culture explica expresia romaneasca

DNAcere arest la domiciliu pentru Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, pentru incalcarea termenilor controlului judiciar. Romanul ar spune: DNA cere sa fie tinut la pastrama. Haute Culture explica care este originea acestei expresii romanesti.

DNA cere arest la domiciliu pentru Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului ar fi incalcat termenii controlului judiciar

DNA cere arest la domiciliu pentru Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, pentru incalcarea termenilor controlului judiciar.

Florian Bodog, vesti bune despre Institutul Cantacuzino. Ministrul Sanatatii a gasit un cercetator care ar vrea sa devina ca manager

Ministrul Sanatatii a inceput sa ia primele masuri in ceea ce priveste Institutul Cantacuzino. Florian Bodog spune ca a gasit un manager care ar vrea sa vina la Institutul Cantacuzino, ins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )