Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce avere mai are Omar Hayssam in Romania.

România Liberă România Liberă,
Ce avere mai are Omar Hayssam in Romania.

Reprezentantii Directiei de Combatere a Crimei Organizate au precizat ca in dosarul in care Omar Hayssam a fost trimis in judecata, alaturi de alti patru inculpati, pentru complicitate la delapidare in forma continuata, inselaciune in forma continuata, spalare de bani in forma continuata, complicitate la folosirea de acte falsificate la autoritatea vamala, complicitate la infractiunea de tentativa la inselaciune si initiere si constituire a unui grup infractional organizat, au fost . continuă pe România Liberă

Omar Hayssam a fost adus astazi la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare pentru delapidare

Omar Hayssam a fost adus astazi, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea propunerii de arestare preventiva facuta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Omar Hayssam va fi adus astazi la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare pentru delapidare

Omar Hayssam ar urma sa fie adus astazi, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea propunerii de arestare preventiva facuta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si.

DIICOT cere anularea contractelor semnate de Omar Hayssam: Averea sa este pusa sub sechestru

DIICOT cere anularea contractelor semnate de Omar Hayssam. Sirianul este cercetat de DIICOT in patru dosare penale, potrivit unui comunicat al Directiei. De altfel, Hayssam isi cauta avocat. Doar astazi sirianul.

Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotie si de cumnata. Sirianul a primit un pachet de 10 kg

Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotia sa si de cumnata sa, avocata Carmen Omar. Cu aceasta ocazie, sirianul a primit un pachet de circa 10 kilograme. De asemenea, Antena 3 a aflat ca Omar Hayssam a.

Omar Hayssam va fi adus vineri in fata justitiei, pentru a doua oara de la aducerea sa in Romania

Omar Hayssam va fi prezentat, vineri, in fata justitiei, la Tribunalul Bucuresti urmand sa se judece o cerere a procurorilor DIICOT privind arestarea sa preventiva in dosarul in care este acuzat de delapidare.

Averea lui Omar Hayssam, pusa sub sechestru. Pe lista sunt case, masini, terenuri si instalatii industriale

Bunurile din Romania ale lui Omar Hayssam sunt sub sechestru. Procurorii au facut publica lista caselor, terenurilor si afacerilor pe care au pus sechestru, pentru a recupera prejudiciul produs de sirian. intr-un.

Omar Hayssam a cerut in instanta o pereche de ochelari, ca sa poata citi in penitenciar

Omar Hayssam a cerut miercuri, prin intermediul avocatului din oficiu, permisiunea de a i se da o pereche de ochelari, cu ajutorul carora sa poata studia actele din dosar, dupa ce instanta a anuntat ca-i va pune.

Omar Hayssam cere rejudecarea tuturor dosarelor in care este anchetat, pentru aflarea tuturor adevarurilor

Sirianul Omar Hayssam a declarat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca propunerea de arestarea preventiva a lui pentru inselaciune si delapidare, ca solicita atat justitiei romane, cat si.

UPDATE Omar Hayssam vrea redeschiderea dosarelor sale si spune ca este traumatizat

Omar Hayssam a declarat miercuri ca solicita instantelor internationale si celor din Romania redeschiderea dosarelor in care a fost judecat in lipsa, pentru aflarea adevarului si spune ca este traumatizat de ultimele evenimente in care a fost implicat, relateaza Agerpres.

VIDEO UPDATE Omar Hayssam vrea redeschiderea dosarelor sale si spune ca este traumatizat

Omar Hayssam a declarat miercuri ca solicita instantelor internationale si celor din Romania redeschiderea dosarelor in care a fost judecat in lipsa, pentru aflarea adevarului si spune ca este traumatizat de ultimele evenimente in care a fost implicat, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )