Libnet.ro
UNICEF

12:30

Averea neta a populatiei din SUA a atins un nivel record: 81.800 mld. dolari, in primul trimestru

România Liberă România Liberă,
Averea neta a populatiei din SUA a atins un nivel record: 81.800 mld. dolari, in primul trimestru

Cresterea bursei si a pietei imobiliare a dus la cresterea veniturilor americanilor. Statisticile Rezervei Federale arata ca averea neta a gospodariilor din Statele Unite a avansat cu 2% in primul trimestru, la nivelul record de 81. 800 de miliarde de dolari. continuă pe România Liberă

Indicele Bursei din Frankfurt, la nivel record

Bursele europene au urcat ieri, indicele DAX al pietei din Frankfurt trecand pentru scurt timp, pentru prima oara, de 10. 000 de puncte, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat masuri de stimulare monetara.

Averea neta a populatiei SUA a atins nivelul record de 81.800 mld. dolari

Averea neta a gospodariilor din Statele Unite a avansat cu 2% in primul trimestru, la nivelul record de 81. 800 de miliarde de dolari, sustinuta de cresterea bursei si a pietei imobiliare, arata date ale Rezervei Federale a SUA Fed), citate de Reuters.

SUA: Averea neta a populatiei a atins nivelul-record de 81.800 miliarde dolari

Averea neta a gospodariilor din Statele Unite ale Americii a crescut cu 2% in primul trimestru, la nivelul-record de 81. 800 miliarde dolari, pe fondul cresterii bursei si a pietei imobiliare, informeaza Rezerva Federala a SUA Fed), citata de Reuters.

SUA isi revine dupa criza: numarul angajarilor atinge un nou nivel record

Numarul de persoane angajate din SUA a atins un nou nivel record dupa criza, ultimul fiind de 138,4 milioane inregistrat in 2008. Recuperarea celei mai mari economii din lume a condus la cresteri de peste 200. 000 posturi in fiecare din utimele patru.

Cifrele privind ocuparea fortei de munca din SUA duc Bursa din New York pe noi culmi

Indicii vedeta ai Bursei de pe Wall Street, Dow Jones si SP 500, au inregistrat noi cresteri record datorita cifrelor incurajatoare privind ocuparea fortei de munca din SUA: Dow Jones a castigat 0,52%, iar SP 500 s-a apreciat cu 0,46%.

Bursele din Sua si Canada au inchis in crestere

Indicii bursieri din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Bursele din SUA au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Google a depasit Microsoft pe piata browserelor din SUA

Browserele companiei Google, Chrome si Android, au depasit Internet Explorer al Microsoft si sunt acum cele mai utilizate din Statele Unite, situatie care intareste pozitia Google pe piata de publicitate online, scrie cotidianul Wall Street Journal.

Bursele din SUA si Canada au inchis in crestere

Bursele din Statele Unite si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Google a depasit Microsoft pe piata browserelor din SUA

Chrome si Android, navigatoarele browserele) de Internet ale companiei Google, au depasit Internet Explorer al Microsoft si sunt acum cele mai folosite din Statele Unite ale Americii, situatie care consolideaza pozitia Google pe piata de publicitate online, informeaza Wall Street Journal WSJ), citand un studiu realizat de Adobe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3419 seconds )