Libnet.ro
UNICEF

06:30

Averile celor mai bogati 10 rusi au crescut cu 3 miliarde dolari, in pofida sanctiunilor occidentale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Averile celor mai bogati 10 rusi au crescut cu 3 miliarde dolari, in pofida sanctiunilor occidentale

Cei mai bogati 10 magnati rusi au inregistrat din martie, cand a inceput escaladarea tensiunilor din Ucraina, un castig net cumulat de 3 miliarde de dolari, in pofida conflictului din tara vecina si a sanctiunilor impuse de SUA si Uniunea Europeana unor companii si persoane din Rusia, potrivit companiei de cercetare Wealth-X. continuă pe Ziarul Bursa

Averile celor mai bogati 10 rusi au crescut cu 3 miliarde dolari, in pofida sanctiunilor occidentale

Cei mai bogati 10 magnati rusi au inregistrat din martie, cand a inceput escaladarea tensiunilor din Ucraina, un castig net cumulat de 3 miliarde de dolari, in pofida conflictului din tara vecina si a.

Cele mai scumpe 10 masini ale celebritatilor: bijuteriile cu motor pentru care artistii scot milioane de dolari din buzunare

Cand vine vorba de lux vedetele stiu cel mai bine cum sa si-l afiseze: bijuterii pretioase, haine fine, ceasuri scumpe, dar mai ales masini elegante si puternice care vin cu un cost pe masura. Ce automobile conduc posesorii celor mai scumpe masini din.

Regii muzicii electronice: topul celor mai bine platiti DJ din lume

Muzicianul scotian Calvin Harris ocupa, pentru al doilea an consecutiv, locul fruntas in topul celor mai bine platiti DJ-i, intocmit anual de revista Forbes.

FOTO Cine conduce detasat in topul celor mai bine platite modele din lume

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite modele din lume, suma totala a veniturilor acestora ajungand la aproximativ 142 de milioane de dolari in ultimile 12 luni, dovedind ca genele bune si spiritul afacerist sunt o combinatie de exceptie.

Scumpirea gazelor a propulsat companiile din domeniu in topul celor mai profitabile societati

Doua companii din domeniul gazelor naturale au cele mai mari marje de profit dintre companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce liberalizarea preturilor a marit incasarile acestora. Pe locul trei se afla unul dintre cei mai mari constructori din Transilvania, in vreme ce Petrom a cazut puternic in top, ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate la 6 luni.

Conexiunile la Internet nu tin pasul: vitezele de incarcare ale celor mai mari site-uri de eCommerce, in scadere cu 22%

Aparent, daca ai un business de top in domeniul eCommerce, renteaza sa fii lent. Cu exceptia Amazon. Timpii de incarcare pentru primii cei mai mari 2000 de retaileri online s-au redus cu 22% in ultimul an, conform unui studiu facut public de furnizorul.

Scumpirea gazelor a propulsat companiile din domeniu in topul celor mai profitabile societati

Doua companii din domeniul gazelor naturale au cele mai mari marje de profit dintre companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce liberalizarea preturilor a marit incasarile acestora. Pe locul trei se afla unul dintre cei mai mari.

FOTO: Cele mai cool 10 gadget-uri pentru casa

In zilele noastre tehnologia evolueaza pe zi ce trece si la fel se intampla si cu dorintele si nevoile oamenilor. Fie ca vorbim despre masini, telefoane mobile, sisteme audio sau ustensile si aparaturi pentru casa, pentru faptul ca acestea incep sa aiba tot mai multe sisteme de functionare, care mai de care mai sofisticate, si noi avem impresia ca nu putem sa ne lipsim de ele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )