Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment dur al SUA si Marii Britanii pentru Siria. ...

România Liberă România Liberă,
Avertisment dur al SUA si Marii Britanii pentru Siria. ...

Statele Unite oi Marea Britanie avertizeaza ca va exista o riposta importanta daca se va demonstra ca regimul Bashar Al-Assad a utilizat arme chimice, informeaza BBC News online, preluata de Mediafax. Preoedintele SUA, Barack Obama, a discutat prin telefon cu premierul britanic, David Cameron, despre situa64258;ia din Siria. Cei doi lideri oi-au exprimat grava preocupare in legatura cu indiciile din ce in ce mai . continuă pe România Liberă

SUA cauta dovezi pentru a stabili exact daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. in acest moment, nu putem.

SUA mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie in Siria.

Pentagonul mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie militara impotriva Siriei, a declarat vineri ministrul american al Apararii, Chuck Hagel, conform AFP, citat de hotnews. ro. Oficialii americani au pregatit o serie de optiuni pentru Barack Obama, in cazul in care acesta decide sa atace regimul de la Damasc, a spus Hegel. O eventuala interventie a armatei americane ar veni ca urmare a unor zvonuri legate de folosirea de catre regimul sirian a armelor chimice, intr-o actiune in care .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )