Libnet.ro
UNICEF

11:15

Avertisment SUA: Retorica antiamericana in legatura cu puciul din Turcia nu ajuta pe nimeni

România Liberă România Liberă,
Avertisment SUA: Retorica antiamericana in legatura cu puciul din Turcia nu ajuta pe nimeni

Retorica provocatoare antiamericana in legatura cu puciul esuat din Turcia nu ajuta pe nimeni, a declarat marti o purtatoare de cuvant a Departamentului de Stat. continuă pe România Liberă

Peste 200 de militari si jandarmi, cautati in continuare in Turcia dupa puciul din 15 iulie

Peste 200 de militari si jandarmi sunt dati in urmarire de catre autoritatile din Turcia, fiind suspectati de implicare in tentativa de lovitura de stat din 15 iulie, a declarat vicepremierul Numan Ku.

Ministrul Justitiei din Turcia, avertisment pentru americani: Depinde de SUA sa previna transformarea sentimentelor anti-americane din Turcia in ura

Tensiunile dintre Turcia si Statele Unite continua pe fondul prezentei clericului Fetullah Gulen pe teritoriul american. Regimul de la Ankara cere extradarea acestuia pentru acuzatia de orchestrare a tentativei de.

Diplomat american: SUA NU a fost implicata in lovitura de stat esuata din Turcia

Statele Unite nu au avut niciun rol in lovitura de stat esuata care a avut loc, in 15 iulie, in Turcia, a precizat ambasadorul SUA in Turcia, John Bass.

Iohannis a primit o delegatie a Congresului SUA. Americanii vor sa afle pozitia Romaniei asupra situatiei din TURCIA

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului SUA condusa de Devin G. Nunes, presedintele Comisiei Permanente pentru servicii de informatii a Camerei Reprezentantilor.

Lovitura de stat esuata din Turcia: Numarul persoanelor retinute a ajuns la 26.000

Peste 26. 000 de persoane au fost retinute, in Turcia, la aproape o luna de la lovitura de stat esuata, a anuntat, marti, ministrul justitiei turc Bekir Bozdag.

Final apoteotic pentru manifestatiile anti-puci din Turcia

Milioane de manifestanti sunt asteptati astazi pe strazile din Istanbul la adunarea pentru democratie si martiri, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )