Libnet.ro
UNICEF

00:08

Avertismentul dur al Italiei: Uniunea Europeana nu functioneaza

Antena3 Antena3,
Avertismentul dur al Italiei: Uniunea Europeana nu functioneaza

Italia nu este dispusa sa se comporte ca si cand Uniunea Europeana ar functiona, a afirmat sambata seful guvernului de la Roma, Matteo Renzi, dupa summitul informal european de la Bratislava, la. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana este intr-o situatie critica

Uniunea Europeana este intr-o situatie critica, a recunoscut vineri cancelarul german, Angela Merkel, la sosirea sa la summitul european de la Bratislava, care trebuie sa traseze conturul unei Europe post-Brexit, relateaza agentiile internationale, potrivit Agerpres.

Anul in care putem distruge Uniunea Europeana. Ce poate face Romania ca sa o salveze

Va disparea Uniunea Europeana de pe scena internationala si ii va lasa pe altii sa modeleze lumea? Este intrebarea cruciala pe care presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a lansat-o in fata Parlamentului European cu ocazia prezentarii discursului anual despre Starea Uniunii.

Uniunea Europeana, tot mai aproape de Wi-Fi si roaming gratuite

Jean-Claude Juncker, Presedintele Comisiei Europene, a dezvaluit miercuri un plan conform caruia, pana in anul 2020, serviciile de internet wireless si roaming vor fi gratuite in fiecare oras din Uniunea Europeana. Atunci cand calatoresti in Europa cu telefonul mobil, vei putea sa te simti acasa oriunde, gratie noilor prevederi privind roamingul, a declarat Juncker in [].

Ministru suedez: Uniunea Europeana trebuie sa primeasca un milion de refugiati anual

Uniunea Europeana are capacitatea de a absorbi circa un milion de refugiati anual, iar reglementarile privind distribuirea extracomunitarilor pot fi impuse prin vot majoritar daca nu se pot lua decizii prin consens, afirma ministrul suedez al Justitiei si Imigratiei, Morgan Johansson.

Bulgaria va primi 108 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru protejarea granitelor in fata valurilor de migranti

Uniunea Europeana a decis sa acorde Bulgariei suma de 108 milioane de euro pentru a ajuta tara sa-si protejeze granitele in fata numarului tot mai mare de migranti si refugiati, a declarat vineri.

Vom putea exporta porci vii in Uniunea Europeana

Tara noastra va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana incepand cu luna octombrie a acestui an, trecerea tarii in anexa I a Deciziei europene fiind votata, ieri, in unanimitate in Comitetul Permanent Veterinar al Comisiei Europene, fara sa fie cerute garantii suplimentare, a declarat, ieri, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, citat de Agerpres.

Ministrul Agriculturii anunta ca Romania va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a precizat, joi, ca Romania va putea exporta porci vii in Uniunea Europeana, incepand cu luna octombrie a acestui an.

Juncker propune roaming si internet Wi-Fi gratuit in Uniunea Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a dezvaluit miercuri un plan potrivit caruia, in anul 2020, in fiecare oras din Uniunea Europeana serviciile de Internet wireless si de roaming ar urma sa fie gratuite, transmite Reuters.

Medicamentele interzise in Uniunea Europeana, inghitite zilnic de romani

Exista medicamente despre care s-a dovedit ca fac mai mult rau decat bine, motiv pentru care au fost interzise deja de ani buni in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, dar nu si in.

Avertismentul dur al unui medic italian pentru autoritatile romane: in doi-trei ani spitalele de stat vor ramane fara doctori

Problema principala cu care se confrunta sistemul medical romanesc de stat este lipsa personalului medical, iar in doi-trei ani spitalele publice risca sa ramana fara medici, a avertizat Luca Militello, director general al Spitalului Monza .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )