Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul MAE pentru romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Belgia

Antena3 Antena3,
Avertismentul MAE pentru romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Belgia

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Regatul Belgiei ca, in urmatoarele saptamani, vor avea loc in Bruxelles o serie de greve. continuă pe Antena3

Uraganul Fred ameninta Republica Capului Verde. Avertismentul MAE

Republica Capului Verde si insulele care formeaza arhipelagul Cape Verde se afla sub atentionare de calatorie din cauza uraganului Fred. Astfel, MAE a transmis un avertisment pentru romanii care se afla pe insulele Boa Vista, Sal, Sao Nicolau, Sao Vicente si Santo Antao sau vor sa ajunga acolo in aceste zile.

4 tratamente bizare pentru celulita care functioneaza

Celulita nu este ceva cu care sa-ti fie rusine. Toata lumea are celulita. E drept ca nu e prea estetica, insa 90% dintre femeile preadolescente o au. Iata 4 tratamente bizare pentru celulita care chiar functioneaza.

Decizia ASF privind declansarea procedurii de faliment la Astra Asigurari a fost publicata in Monitorul Oficial. Ce trebuie sa faca romanii care au bani de recuperat de la Astra

Decizia ASF privind declansarea procedurii de faliment la Astra Asigurari a fost publicata luni, 31 august, in Monitorul Oficial. Din acest moment, asiguratii care au de recuperat bani de la acest asigurator pot solicita deschiderea dosarului de dauna printr-o cerere adresata Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA). Trebuie stiut insa ca falimentul unui asigurator este hotarat de catre o instanta judecatoreasca si ca FGA va efectua platile catre creditorii de asigurari de la data ramanerii definitive a hotararii privind deschiderea procedurii de faliment in limita plafonului legal 450. 000 lei/creditor de asigurare).

Masura din noul Cod fiscal. Impozite de cinci ori mai mari pentru proprietarii care nu-si ingrijesc casele

Proprietarii care nu isi ingrijesc imobilele ar putea plati impozite de cinci ori mai mari. Masura a fost introdusa in Codul Fiscal, in Comisia de Buget a Camerei Deputatilor, care a aprobat astazi intregul .

Amenzi usturatoare pentru persoanele care nu fac curatenie dupa animalele de companie

Politistii din cadrul cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au aplicat, in luna august, 219 sanctiuni, in valoare totala de 35. 000 lei, celor care nu au pastrat curatenia, conform unui comunicat al Primariei Sectorului 6.

Vesti proaste pentru soferii care incalca regulile de circulatie la noi in tara

Romania va furniza informatii statelor UE cu privire la autovehiculele sau proprietarii acestora care au incalcat normele de circulatie si au afectat siguranta rutiera intr-un stat membru sau stat participant.

GHID ASF pentru consumatorii care au de recuperat bani de la Astra Asigurari: Ce fac daca am un accident auto maine? Trebuie sa mai platesc ratele la asigurare?

Asiguratii care au bani de recuperat de la Astra Asigurari trebuie sa se adreseze din acest moment Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA), iar acesta are obligatia de a publica lista creditorilor la sfarsitul lunii septembrie 2015, se arata intr-un Ghid pentru consumatori publicat marti de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Documentul prezinta pas cu pas ce trebuie sa faceti daca sunteti asigurat sau pagubit al Astra si raspunde la intrebari precum: Ce fac daca am avut o dauna a carei despagubire a fost aprobata de Astra, dar plata nu a fost efectuata? sau Ce fac daca daca am un accident auto maine? Atentie! FGA va incepe sa plateasca dupa ce va exista o decizie definitiva in justitie cu privire la falimentul Astra, iar acest lucru ar putea dura si 3-4 luni daca asiguratorul contesta in justitie hotararea de deschidere a procedurii de faliment.

Vesti bune pentru cei care isi cauta un loc de munca. O multinationala deschide un centru IT in Romania

Compania daneza Conscensia, care ofera servicii de IT si de dezvoltare de software, a decis sa deschida un nou centru in Romania, pentru care cauta un director general, conform unui anunt al firmei, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )