Libnet.ro
UNICEF

15:30

O avertizare Cod Galben de furtuna in Bucuresti, emisa de ANM

Antena3 Antena3,
O avertizare Cod Galben de furtuna in Bucuresti, emisa de ANM

O avertizare nowcasting de averse cu descarcari electrice, vijelie si grindina, a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie pentru Bucuresti. Pana la ora 14. 00, se vor produce averse de ploaie ce p. continuă pe Antena3

Cod galben de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 16.30

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dupa-amiaza o avertizare nowcasting cod galben de furtuna ce vizeaza Capitala si judetul Ilfov, fiind valabila pana la ora 16.

Avertizare cod galben de ploaie si vijelie in Capitala si alte trei judete, pana la ora 14.00

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de ploi, grindina si vijelie, valabila vineri pana la ora 14. 00, care vizeaza municipiul Bucuresti, precum si estul judetelor Calarasi si Ialomita.

VIDEO Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 21.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri seara o avertizare nowcasting cod portocaliu de furtuna ce vizeaza Capitala si judetul Ilfov, fiind valabila intre orele 18. 00 si 21.

Cod galben de furtuna si grindina pentru judetele Buzau, Braila si Ialomita

Judetele Buzau, Braila si Ialomita se afla vineri, pana la ora 18. 00, sub cod galben de furtuna si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. in acest interval, ploi, descarcari.

Avertizare cod portocaliu de ploi, vijelie si grindina pentru Bucuresti si Ilfov, pana la ora 21.00

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru Bucuresti si judetul Ilfov, unde pana la ora 21. 00 vor fi ploi torentiale, vant cu viteze de pana la 75 de kilometri pe ora, descarcari electrice si.

ANM: Cod galben de ploi, vant puternic si grindina in judetele Calarasi si Ialomita, dar si municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, vineri, doua avertizari nowcasting cod galben de ploi valabile pentru municipiul Bucuresti, dar si judetele Calarasi si Ialomita. in Bucuresti, in intervalul 13:00 si 14:00, se vor.

ANM: Nou cod galben de vijelii pentru Capitala

Meteorologii au emis, vineri, un nou cod galben nowcasting de vijelii pentru Bucuresti, valabil in intervalul 15:30 - 16:30. Se vor semnala astfel frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si.

Judetul Olt, din nou sub cod galben de ploi si inundatii

Revin ploile. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt au anuntat, in urma cu putin timp, ca judetul Olt se va afla de miercuri 14 mai, si pana vineri 16 mai, sub incidenta unui cod galben de ploi torentiale si inundatii. Atentionarea a fost emisa de specialistii Agentiei Nationale de Meteorologie.

Avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, de miercuri pana joi

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, de miercuri pana joi (FOTO)

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru noua judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in intervalul 14 mai ora 16:00 - 15 mai ora 18:00, ploile vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )