Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avertizare de cod portocaliu si galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avertizare de cod portocaliu si galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca, in perioada 07. 2013 ora 15:00 - 08. 2013 ora 16:00, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice Somesul Mare, Lapus, Mures superior, Siret si Prut, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si ale cotelor de inundatie. continuă pe Ziarul Bursa

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Institutul Na and tional de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare hidrologica pentru perioada 6 iunie ora 20:00 - 8 iunie ora 10:00, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

ANM: Cod galben de vant pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de vant.

COD PORTOCALIU de INUNDATII pentru judetele Suceava si Neamt.

Administratia Nationala Apele Romane a emis, vineri, o avertizare cod portocaliu pentru afluentii Sucevei, Moldovei si Bistritei din judetele Suceava si Neamt, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, remis Romania Libera. De asemenea, se institutie cod galben pe raurile mici din bazinele Somesul Mare judetul Bistrita Nasaud), Lapus judetul Maramures) si Mures superior judetele Harghita si Mures). In plus, se mentine codul galben pe raurile Suceava, Moldova, Bistrita judetele .

Cod portocaliu de ploi in judetul Botosani

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod portocaliu de ploi si vant pentru judetul Botosani. Avertizarea este valabila pentru ziua de joi, in intervalul 15:45 16:45. in acest interval, se vor semnala.

UPDATE Avertizari tip cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Bacau si Galati, valabila pana la 15. in plus, se vor afla sub incidenta avertizarii pana la ora 15. 00 si judetele Prahova, Dambovita si Arges.

Nordul judetului Prahova, sub avertizare cod galben de ploi, grindina si vant

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant care vizeaza partea central-estica a tarii, inclusive nordul judetului Prahova.

Zeci de mii de oameni se tem de furia apelor. Cod portocaliu de inundatii in Suceava si Neamt

Afluentii Sucevei, Moldovei si Bistritei din judetele Suceava si Neamt se vor afla sub cod portocaliu de inundatii, iar pe raurile mici din bazinele Somesul Mare, Lapus si Mures superior se instituie cod.

Cod portocaliu de inundatii in judetele Suceava si Neamt, incepand de vineri seara

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii, incepand de vineri seara, in judetele Suceava si Neamt, pentru afluentii Sucevei, Moldovei si Bistritei. Atentionarea intra in vigoare de vineri seara,.

Cod portocaliu de furtuna in Botosani.

Zona delimitata de localitatile Corni, Borona, Tudora, Copalau, Baluseni, Stauceni din judetul Botosani, toate aflate in apropierea resedintei de judet, se afla sub cod portocaliu de furtuna, joi, pana la ora 16. 45, scrie Mediafax. Precipitatiile vor atinge si depasi 40 - 50 de litri pe metru patrat in zona mentionata, pe durata atentionarii. De asemenea, se vor semnala intensificari ale vantului care pot lua trecator aspect de vijelie, grindina, frecvente descarcari electrice, potrivit .

VIDEO Liviu Dragnea despre regionalizare: Numarul angajatilor din actualele consilii judetene nu va scadea dupa regionalizare, ci ar putea creste / Timisoara indeplineste cele mai multe criterii pentru a fi capitala de regiune

Numarul angajatilor din actualele consilii judetene nu va scadea odata cu regionalizarea, ci, dimpotriva, intrucat aceste unitati administrativ-teritoriale vor avea competente mult sporite, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea vineri, intr-o conferinta de presa, la Timisoara. Declaratiile lui Dragnea intaresc informatiile liderilor locali ce au spus ca din 1 ianuarie 2014 institutiile deconcentrate cu rol de executie ar putea trece de la ministere in subordinea consiliilor judetene, iar numarul angajatilor din CJ-uri ar putea creste cu cateva mii. In plus, Dragnea a dat detalii despre o foarte posibila viitoare capitala de regiune: Timisoara intruneste cele mai multe criterii pentru a fi resedinta in cazul regiunii din vest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )