Libnet.ro
UNICEF

07:30

Avertizare de uragan, emisa pentru o parte din coasta americana a Golfului Mexic

B1 B1,
Avertizare de uragan, emisa pentru o parte din coasta americana a Golfului Mexic

O avertizare de uragan a fost emisa joi pentru o zona cuprinsa intre Grand Isle, in Louisiana sud), si Indian Pas, in Florida sud-est), dupa formarea unei furtuni tropicale in Golful Mexic, potrivit . continuă pe B1

AmCham si FIC au trimis Guvernului recomandarile lor cu privire la impozitul pe cladiri; redevente; contributia la sanatate pentru veniturile din chirii; reforma sistemului de sanatate

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) si Consiliul Investitorilor Straini FIC) atrag atentia asupra efectelor generate de unele masuri fiscale prevazute in Scrisoarea de Angajament a Guvernului Romaniei catre FMI sau aflate pe agenda Guvernului, de natura sa afecteze sistemul fiscal romanesc. Cele doua organizatii au analizat si au transmis Ministerului Finantelor Publice observatii si recomandari privitoare la impozitul pe cladiri; redeventele pentru industria petroliera; contributia la fondul de sanatate pentru veniturile din chirii si extinderea bazei de impozitare pentru contributia la fondul pe pensii; reforma sistemului de sanatate. Vezi recomandarile in detaliu din documentul atasat.

Frigoglass transfera in Grecia o parte din productia din Romania si Turcia

Producatorul elen de echipamente frigorifice Frigoglass va transfera in Grecia o parte din activitatile de productie din Romania si Turcia, pentru a asigura locurile de munca din tara intr-o perioada de recesiune severa, potrivit unui comunicat al.

Frigoglass muta in Grecia o parte din productia realizata la noi

O parte din productia pe care o realizeaza producatorul elen de vitrine frigorifice Frigoglass in Romania si Turcia va fi mutata inapoi in Grecia, a anuntat, ieri, compania.

O placa de beton de 1,5 tone ce face parte din cladirea Crucii Rosii din Bucuresti este in pericol sa se prabuseasca

O placa de beton de 1,5 tone care face parte din cladirea in care functioneaza Crucea Rosie este in pericol sa se prabuseasca, informeaza Mediafax. Miercuri, la fata locului au ajuns mai multe echipaje.

Vrei sa faci parte din trupa Station 4? Afla AICI ce trebuie sa faci!

Daca vrei sa fii artist si vrei sa faci parte din echipa Mango Records, nimic mai simplu: alatura-te campaniei Station 4 si poti deveni un artist de succes! Trupa care a luat nastere in cadrul celui de-al doilea sezon al concursului X Factor Romania, iti ofera sansa de a ajunge sa canti pe marile scene .

Australia: Ambalajele generice pentru produsele din tutun incurajeaza comertul ilicit

Introducerea ambalajelor generice pentru produsele din tutun a incurajat cresterea nivelului de constientizare al micilor comercianti din Australia privind comertul ilicit, arata un studiu publicat de compania de cercetare Roy Morgan, conform unui comunicat de presa.

A murit actorul italian Giuliano Gemma, celebru pentru rolurile din westernurile spaghetti

Actorul italian Giuliano Gemma, celebru pentru rolul Ringo din westernurile spaghetti, a murit marti seara, la varsta de 75 de ani, intr-un accident rutier in Roma, scrie presa italiana, preluata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )