Libnet.ro
UNICEF

01:05

AVERTIZARI din partea Rusiei: Planurile NATO ar trebui sa se schimbe

Antena3 Antena3,
AVERTIZARI din partea Rusiei: Planurile NATO ar trebui sa se schimbe

Intelegerile cu Iranul modifica situatia geopolitica actuala si din partea NATO ar fi logice schimbari in planurile sale privind desfasurarea sistemului de aparare antiracheta in Europa, a declarat joi. continuă pe Antena3

Baza de la Deveselu, in discursul lui Putin din Parlamentul Rusiei.

Vladimir Putin a declarat joi ca planurile puterilor militare straine de a dezvolta arme de mare precizie pentru a utiliza sistemul de rachete teleghidate vor ameninta intelegerile care asigura echilibrul global, anunta RIA Novosti. In discursul sustinut in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, presedintele Rusiei a spus sa tara sa se teme ca planul american de utiliza sistemul dantiracheta in Europa de Est este defensiv doar ca denumire si l-a descris ca avand un potential ofensiv .

Lucian Bolcas, propus judecator la CCR din partea PSD, acuzat de antisemitism de institutul Elie Wiesel

Lucian Bolcas, propunerea PSD pentru CCR, este acuzat ca s-a opus, alaturi de Corneliu Vadim Tudor, inlaturarii bustului lui Ion Antonescu din curtea bisericii Sfintii imparati Constantin si Elena din.

Veste REA din partea meteorologilor. Ce se intampla azi in mai multe zone din tara

Meteorologii au dat o avertizare now casting de vreme rea pentru mai multe zone din tara. Aici vantul va sufla cu putere, viscolind zapada:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )