Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avion VIP din bani publici, pentru guvernanti.

România Liberă România Liberă,
Avion VIP din bani publici, pentru guvernanti.

Achizitionarea avionului apare intr-un memorandum adoptat in aceeasi zi in care executivul a stabilit bugetul de stat. PGEL Numai ca documentul nu apare publicat nici in Monitorul Oficial si nici pe site-ul Guvernului. Semn ca guvernantii vor ca aeronava VIP de maxim 14 locuri sa fie tinuta la secret, informeaza B1TV. Memorandumul privind infiintarea Comisiei interministeriale privind negocierea achizitionarii unei aeronave in scopul constituirii unei capabilitati destinate executarii . continuă pe România Liberă

Avion VIP din bani publici, pentru guvernanti (VIDEO).

Achizitionarea avionului apare intr-un memorandum adoptat in aceeasi zi in care executivul a stabilit bugetul de stat. PGEL Numai ca documentul nu apare publicat nici in Monitorul Oficial si nici pe site-ul Guvernului. Semn ca guvernantii vor ca aeronava VIP de maxim 14 locuri sa fie tinuta la secret, informeaza B1TV. Memorandumul privind infiintarea Comisiei interministeriale privind negocierea achizitionarii unei aeronave in scopul constituirii unei capabilitati destinate executarii .

Guvernatii intentioneaza sa achizitioneze un avion VIP din bani publici (VIDEO)

Guvernantii intentioneaza sa-si cumpere un avion VIP din bani publici. Totul apare intr-un memorandum adoptat in aceeasi zi in care executivul a stabilit bugetul de stat. PGEL Numai ca documentul nu apare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )