Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului s-au intors de la Cluj a ratat initial aterizarea din cauza problemelor meteo. Victor Ponta: A fost chiar rau!

Hotnews Hotnews,
 Avionul cu care premierul si presedintele Senatului s-au intors de la Cluj a ratat initial aterizarea din cauza problemelor meteo. Victor Ponta: A fost chiar rau!

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-au intors sambata in Bucuresti a ratat initial aterizarea din cauza vremii, Victor Ponta precizand ca zboara suficient de mult incat sa isi poata da seama ca intr-adevar a fost rau, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Avionul cu care premierul s-a intors de la Cluj a ratat initial aterizarea. Victor Ponta: A fost chiar rau!

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-au intors sambata in Bucuresti a ratat initial aterizarea din cauza vremii, Ioana Avadani, director CJI, aflata in avion, spunand ca 10% dintre pasageri au.

Tarom, despre ratarea initiala a aterizarii de catre avionul in care se aflau Ponta si Tariceanu: E ceva normal si face parte din procedura stabilita in anumite conditii meteo

Reprezentantii companiei aeriene Tarom sustin ca ratarea initiala a aterizarii de catre avionul cu care s-au intors la Bucuresti premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este normala si face parte din procedura stabilita in manualul de zbor in anumite conditii meteo.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, despre atacul la romanii din diaspora: Nu toti alegatorii au o constiinta politica. Nu inteleg de ce atata ipocrize, de ce au sarit unii (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ad eclarat duminca, intr-o interventie telefonica la B1 TV, referiror la atacurile la adresa romanilor din diaspora, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta.

Un avion Turkish Airlines care decolase spre Elvetia s-a intors la Istanbul dupa o alerta cu bomba

Un avion al companiei Turkish Airlines, care efectua vineri o cursa de la Istanbul Turcia) catre Basel Elvetia), s-a intors din drum in timp ce se afla in spatiul aerian al Bulgariei, din cauza unei amenintari cu bomba, relateaza Hurriyet in editia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )