Libnet.ro
UNICEF

20:00

Aviz favorabil pentru acordul comercial UE-SUA

România Liberă România Liberă,
Aviz favorabil pentru acordul comercial UE-SUA

Acordul comercial transatlantic a obtinut aprobarea Comisiei de Comert si astfel, primul semnal de sustinere din partea Parlamentului European, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Acordul comercial UE-SUA a primit aviz favorabil din partea unei comisii a Parlamentului European

Acordul comercial transatlantic, aflat in curs de negociere intre autoritatile europene si cele americane, a primit, joi, primul semnal de sustinere din partea Parlamentului European, obtinand aprobarea Comisiei de Comert, informeaza site-ul publicatiei Le Figaro.

Carmen-Liliana Podgorean, Adrian Davidoiu si Cristian Tudor, aviz favorabil pentru posturile de ambasador in Argentina si Paraguay, Norvegia, respectiv Qatar

Carmen-Liliana Podgorean, Adrian Davidoiu si Cristian Tudor au primit, marti, aviz favorabil in comisiile reunite de politica externa pentru posturile de ambasador in Argentina si Paraguay, Norvegia, respectiv.

Adrian Cioroianu, aviz favorabil pentru postul de delegat permanent pe langa UNESCO

Adrian Cioroianu a primit, azi, aviz favorabil in comisiile reunite de politica externa pentru postul de delegat permanent pe langa UNESCO, el afirmand, la audieri, ca esecul inscrierii ansamblului Brancusi de la Targu-Jiu pe lista UNESCO a fost provocat de maniera neglijenta in a alcatui dosarele, transmit surse din presa.

Acordul comercial UE-SUA a fost aprobat de Comisia de Comert a Parlamentului European

Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii, un acord comercial SUA-UE aflat in faza de negociere, a fost aprobat de Camera de Comert a Parlamentului European, acesta fiind un prim semnal favorabil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )