Libnet.ro
UNICEF

05:30

Avocat in cadrul Baroului Mehedinti, urmarit de DNA pentru cumparare de influenta.

România Liberă România Liberă,
Avocat in cadrul Baroului Mehedinti, urmarit de DNA pentru cumparare de influenta.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de Radu Scorobete, avocat in cadrul Baroului Mehedinti, fiind suspectat de cumparare de influenta. In calitatea sa de avocat in cadrul Baroului Mehedinti, asigurand asistenta juridica unui suspect, cercetat in stare de retinere pentru savarsirea unor infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, a promis unui ofiter de politie judiciara, . continuă pe România Liberă

Avocat din Baroul Mehedinti si lider al PNL Lipova, urmarit penal pentru cumparare de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Timisoara, au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de inculpatul Radu Scorobete,.

Un avocat din Baroul Mehedinti pus sub control judiciar pentru cumparare de influenta

Un avocat din cadrul Baroului Mehedinti este cercetat de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Timisoara pentru savarsirea infractiunii de cumparare de influenta. impotriva sa s-a pus in miscare actiunea penala si s-a luat masura controlului judiciar.

Fostul deputat PDL Sorin Buta este urmarit penal pentru operatiuni financiare incompatibile cu functia

Fostul deputat PDL Sorin Gheorghe Buta este urmarit penal pentru efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia, prin negocierea si semnarea unor contracte ale firmei la care sotia sa era asociat,.

Trei comisari ai Garzii Financiare, urmariti penal de DNA pentru favorizarea infractorului si folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii

Directia Nationala Anticoruptie DNA) informeaza joi, intr-un comunicat, ca procurorii Sectiei de combatere a infractiunilor conexe celor de coruptie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de trei comisari din cadrul Garzii Financiare, pentru folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizarea infractorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )