Libnet.ro
UNICEF

18:30

Avocat din Baroul Bihor, urmarit penal pentru trafic de influenta.

România Liberă România Liberă,
Avocat din Baroul Bihor, urmarit penal pentru trafic de influenta.

Procurorii DNA il ancheteaza pe Ioan Horia Chivari, avocat in cadrul Baroului Bihor pentru trafic de influenta. In perioada iunie august 2011, prevalandu-se de influenta pe care ar avea-o asupra magistratilor de la Curtea de Apel Oradea, Ioan Horia Chivari a primit, la cererea sa, suma de 24. 000 euro de la o persoana denuntatoare, sub pretextul ca sumele de bani vor fi remise judecatorilor investiti cu solutionarea unei cauze penale, pentru pronuntarea unei hotarari favorabile, in . continuă pe România Liberă

Corneliu Iacobov, urmarit penal pentru delapidare

DIICOT a inceput urmarirea penala pentru Corneliu Iacobov. Omul de afaceri este acuzat ca ar fi delapidat 2 milioane de dolari. Este un dosar disjuns din RAFO Onesti, care vizeaza felul in care a fost administrat.

Deputatul Nicolae Vasilescu, doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta.

Deputatul PSD de Constanta, Nicolae Vasilescu a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare. El este acuzat de trafic de influenta. Vasilescu este al doilea deputat condamnat definitiv. Citeste si: CANDIDATI USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dolj: Nicolae Vasilescu, JUDECAT pentru TRAFIC DE INFLUENTA Cei doi complici ai sai, Eugen Mija si Realini Lupsa, au primit cate doi si jumatate de inchisoare cu executare, tot pentru trafic de influenta. Potrivit votului electronic din .

Deputatul PSD Constanta Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Deputatul PSDde Constanta Nicolae Vasilescu a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Vasilescu a fost ridicat de politisti in urma deciziei definitive a completului de.

Renate Weber, despre introducerea insultei si calomniei in Codul penal: Pentru cele doua fapte ar trebui sa se prescrie doar amenzi

O alta modificare a Codului Penal este pe cale sa treaca neobservata - insulta si calomnia care au fost reintroduse in cod, pe sest - iar europarlamentarul PNL Renate Weber este de parere ca pentru cele doua.

Caru' cu Vedete: Nicoleta Luciu, insarcinata cu gemeni? Iata coincidentele si declaratiile care spun ca bruneta va deveni mama din nou; Un cunoscut cantaret, trimis la inchisoare pentru trafic de influenta; Asta e prea de tot! Accesoriul cu care Iulia Al

Moculeasca incinge barbatii in tinuta Angelinei! Si-a cumparat un costum din piele din banii castigati la videochat. Satula de saracie. Anda Adam s-a plictisit sa-l tot astepte pe Botezatu! A fost fotografiata in bratele fostului iubit. Veste proasta pentru Catalin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )