Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avocat din Constanta, retinut de DNA. Ceruse spaga 40.000 lei pentru a interveni la un primar

Adevărul Adevărul,
Avocat din Constanta, retinut de DNA. Ceruse spaga 40.000 lei pentru a interveni la un primar

Avocatul Sorin Sandru 45 ani) de la Baroul Constanta a fost retinut pentru 24 ore de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta pentru trafic de influenta si spalarea banilor. continuă pe Adevărul

Avocat din Constanta, retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sorin Sandru, avocat in cadrul Baroului Constanta, a fost retinut luni de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si spalarea banilor, el fiind acuzat ca a cerut bani de la o.

Avocat din Constanta, retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sorin and Sandru, avocat in cadrul Baroului Constanta, a fost retinut luni de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si spalarea banilor, el fiind acuzat ca a cerut bani de la o persoana in schimbul interventiei sale pe langa un primar in vederea efectuarii unor plati.

Momentul in care o tanara fura doua telefoane dintr-o policlinica din Constanta

Doua angajate ale unei policlinici din Constanta au ramas fara telefoanele mobile, intr-o clipa de neatentie. Ocupate cu preluarea pacientilor, femeile nu si-au dat seama ca si-au lasat aparatele pe.

Ce a patit preotul din Constanta care a ucis o adolescenta de 15 ani

Fostul preot care a ucis o adolescenta de 15 ani intr-un apartament din Mamaia, in luna aprilie a anului trecut, ramane cu condamnarea la 12 ani de inchisoare, data de Tribunalul Constanta, decizia de luni a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )