Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un avocat a fost gasit mort in locuinta sa din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Un avocat a fost gasit mort in locuinta sa din Bucuresti

Un avocat din Baroul Bucuresti a fost gasit mort in locuinta sa din Capitala. Potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax, Florin Miclea s-ar fi sinucis cu o arma de vanatoare. Sotia avocatului a. continuă pe Antena3

Un avocat din baroul Bucuresti a fost gasit mort in casa: Acesta s-ar fi impuscat cu arma sa de vanatoare

Avocatul Florin Miclea din Baroul Bucuresti, a fost gasit mort, duminica dupa-amiaza, in locuinta sa din Capitala, dupa ce s-ar fi sinucis cu o arma de vanatoare. Sotia acestuia a a sunat la 112 .

Accident rutier la iesirea din Bucuresti. 3 persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier la iesire din Bucuresti, pe Soseaua de Centura. Un sofer care iesea dintr-o benzinarie nu s-a asigurat, moment in care un camion a lovit autoturismu.

HM deschide un nou magazin in centrul comercial Vulcan Value Centre din Bucuresti

Retailerul suedez de imbracaminte Hennes Mauritz HM) deschide pe 4 septembrie un magazin in centrul comercial Vulcan Value Centre din Bucuresti, al 12-lea din Capitala si cel de-al 36-lea la nivel national, potrivit unui comunicat al.

VIDEO Cronica de film: Love Bus: Cinci povesti de dragoste din Bucuresti - Gusturi romanesti

Mai autentic decat Selfie, chiar daca facut cu mai putini bani, Love Bus cuprinde cinci filmulete a caror actiune se desfasoara intr-unul din cartierele Bucurestiului si care sunt semnate, cu o singura exceptie, de tineri absolventi ai UNATC. Mai dezinhibat cu drogurile decat cu sexul !), cu stangacii si mici reusite, Love Bus e interesant pentru ca ia pulsul generatiei Whatsapp, aratand cum percepe ea dragostea si problemele ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )