Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocata Alinei Bica, despre amenintari si retinerea sa: Nu cred in coincidente (VIDEO)

B1 B1,
 Avocata Alinei Bica, despre amenintari si retinerea sa: Nu cred in coincidente (VIDEO)

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a pledat in favoarea clintei sale, marti, in speranta ca judecatorul va dispune scoaterea fostei sefe a DIICOT din arestul preventiv. Am spus ca ne mentinem pozitia constanta. continuă pe B1

Avocata Alinei Bica: Nu am invatat pozitia ghiocel si nici nu am de gand sa o fac. Nici macar dupa 24 de ore de puscarie

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a scris, marti, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat atat colegilor de breasla care i-au fost alaturi cat si decanului Baroului Bucuresti care acum ii cerceteaza pe .

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, va fi cercetata in libertate

Avocata fostei sefe a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si TerorismDIICOT) Alina Bica, Laura Voicu, va fi cercetata sub control judiciar. Asta au decis magistratii Curtii de apel Bucuresti care au respins propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, va fi cercetata sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, propunerea DNA privind arestarea preventiva a Laurei Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, aceasta urmand sa fie cercetata sub control judiciar pe urmatoarele 60 de zile, informeaza Agerpres. Decizia instantei nu este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )